Pc De Elektro Gitar Programları Rehberi

cevapların için teşekkürler.

program hakkaten çok iyi, ama nimetlerinden faydalanamıyorum orası ayrı.

o zaman şöyle yapıcaz, ben yine araya pedal fln sıkıştırcam, efekt fln programdan alıp, distortion u mt2 ve ds1 den alıcam. aslında bu şekilde de cabin vs. ekleyince ve bilgisayardan çıkış alıp amfiye girdiğimde baya hacimli güzel tonlar alıyorum.

ama iş kayıt vs. gelince çok kötü olutor. neyse bu şekilde devam.
 
bLUeANgEL demiş ki:
gitarı direkt girdim biraz daha iyi geliyor ses, ancak yine de dist overdrive larda arkadan gitarın clean tonu geliyor. tabi rahatsız edici bi durum. bu arada cpu e8500 3.8 GHZ de overclock lu. sanırım onboard olmasından kaynaklanıyor.

Onboard ses kartlarında nerdedir yeri bilmiyorum ama, onboard ses ayar panelinden line in in sesini kapatırsanız, vst programla çalarken bir de arkadan clean sesin gelmemesi lazım.
 
Cubase kullanıyorsan kanallarda küçük hoparlor imgesi vardır ona bas. Başka birşey kullanıyorsan inputl monitoring tuşunu ara ona bas. Clean sesin kalkması ve sadece gainli sesin gelmesi lazım.
 
Amplitube 3 de "Why don't you play a solo" diye biri preset var hastayım o tona özellikle riffler de canavar gibi... şiddetle tavsiye ederim
 
Di-Box

Merhaba arkadaşlar, bende Audigy 2 Zs Platinium Pro ve Z5500 ses sistemi var. Ibanez RG2550Z aldım ve bunu bilgisayara bağlamak istiyorum tüm yazılanları okudum ancak birşey çıkaramadım. Araya di-box almak istiyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? Line 6 POD Studio GX alsam araya koydugumuz di-box a gerek kalır mı ? http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=7709&gid=2161

Bilgisayardaki programlar yeterlidimir yoksa bunu (Line 6 Pocket POD ) almanın bana bir faydası olur mu?http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=7703&gid=370


birde bu cihazda SPDIF oldugu yazıyor. optic çıkışı yada digital çıkışmı var bunun bana bir faydası olur mu ? http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ri-studyo-ekipmanlari-m-audio-black-box/detay
 
Line 6 GX ile araya DI Box koymadan çalışabilirsin. Sadece PC başında çalışacaksan, Line 6 Pocket Pod almana gerek yok. Zira pocket pod daki tüm presetleri Pod Farm ile açabilirsin. Yani Line 6 GX studio aldığında zaten pocket pod unda olmuş oluyor bir nevi.

M-audio black box ta incelediğim kadarıyla çok güzel alet ama kullanmışlığım olmadığı için ona yorum yapamıyorum.
 
bir arkadaş Di-box olarak line6 toneport DI gold(hiç bi yerde bulamadım) önerdi, studio GX arasında ne fark var?
Birde UX-2 nin fazladan port başka bir avantajı var mı? ilerde 2 gitarla kayıt yapmak istersek iki gitarıda farklı tonlar atıyabiliyormuyuz? Teşekkürler.
 
Bu tip yazılımlar bence şu aşamada sadece clean kaydedilmiş gitarlar üzerine DAW'larda plug in olarak kullanılabilir...guitar rig 4 ve foot controlleri ile sahneye çıkılabileceğini hiç sanmıyorum...donk sesi ve mavi ekran korkusu sarmış bünyeyi :)
 
Şuan roland ua-55 ses kartım var fakat müzik dinlemek için daha üst düzey bişi almam gerekiyor ve Xonar Essence STX kartta karar kıldım. Eğer bu karta preamp girersem mesela m audio'nun preamp'ını yada presonus falan şuanki roland kartımdan daha kötü sonuç mu alırım? Xonar Essence STX bu kartın line in'i adc'si kötü müdür şuanki kartımdan?
 
Geri
Üst