Korku Filmleri

korku filmlerinin geneli aptalca olmasına rağmen izlerken korktuğumuz korku filmleri oluyor.ben artık aptal hollywod korku filmlerini izlemekten sıkıldım.1978 de romero nun çektiği ölülerin şafağı elime geçti ve izlerken çok korktum.kötü ruh ve 195? lerdeki van helsing izlediğim muhteşem korku filmleri.sizinde izlediğiniz ve önerebileceğiniz filmler var mı? :?:
 
1990 larda "Küp", hangi sene hatırlamıyorum 1995 - 1996 olsa gerek "Hayvan mezarlığı" baya gerilmiştim, 1998 "o" beni gerenlerden birtanesi daha
 
bence piyasada korku filmi diye felan bisii yok hepsi gerilim filmi bilemiyorum beni korkutamadiklari icin mi saten hepsinin senaryosu da ayni cok bi fark yapmiolar !!!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
anladığım kadarıyla hiç kimse şu ana kadar olan korku filmlerini pek sevmiyor.elimdeki bütçeyle ben bir korku filmi yapmayı düşünüyorum.gerçek korku filmi görsün millet diye!
 
maskeleri,filmleri,makyaj malzemelerini hazırladık.ama havaların yağmurlu olmasını bekliyoruz.çünkü ben seneryoyı kışın yazmıştım ve bundan dolayıda hikayeyi yağmurlu bir havada yazdım.
 
karadenizde çek o sahneleri full-time yağmur...[/quote]
karadenize gelecek bütçe olsaydı ben şimdiye kadar filmi bitirmiştim.ayrıca ücretsiz olarak korku filminde oynamak isteyenlere kapımız açık.bursa civarlarında olsun yeter.
 
ne kadar korku filmi kategoresine koyarsınız bilemem ama stanley kubrick'in "the shining" filmi beni çok etkilemişti.80 yılında çekilmesine rağmen,o günkü şartlar göz önüne alındığında gerçekten muhteşem bir gerilim.jack nicholsandan muhteşem bir oyunculuk.izlemediyseniz tavsiye ederim.
 
bi ara geceleri tvden korkmaya baslamama sebeb olan lanet film..The Ring ! (hatırlayınız kızın tvden cıkma sahnesi)......ooof yazarken bile gerildim :!:
 
The SHİNİNG zaten gecen yuzyılın en ii korku filmi secildi...
asansorden selala seklinde bosalan kan sahnesınde yeserip koptugumu unutamam....
 
Geri
Üst