Hangi gitar daha iyi?

Hangisi?


  • Toplam oy veren
    432
ilk elektro gitarımı alıcam sizce hangisi daha iyi? Washburn wm-10 --- grg170dx - cort x6 ???


Bildiğiniz 0-500 tl arası ii elektrolar varsa yardımcı olun. Floyd Rose kullanmayı bilmiyorum.
 
Alışmakla alakalı ve gitarında etkisi büyük floyd rose ile akord etmek... Zor bişey değil yani, birkaç kez akord ediyorsun üst üste o kadar. Gelin görün ki akord kaçıran düşük seviye modellerde can sıkar fakat yinede akord ederken aynı muamele olduğu için akord ettikten sonra dediğim geçerlidir.
 
benim eski rg1570'te bayagi rahat yapiliyordu akord, sorun cikarmiyordu genellikle, bazen dive bomb yaparken can yakiyordu o kadar.

Ha simdi tune o matic koprudeyim, cok cok rahat orasi ayri, bi si'ye, bi la'ya falan cekiyorum gitari kafama gore ehah.
 
kullanılan malzeme aynı niye daha iyi olsun ? bence senin için sabit köprü olması nedeniyle bu daha iyi. ha senin hoşuna o gidiyorsa onu al. ben olsam ikisinide almam gider ikinci el daha üst bir gitar alırım o ayrı.
 
Ben Cort'dan g254 tavsiye ederim, 3 senedir kullanıyorum kendisini, üzerinde wilkinson tremolo var hem hevesini alırsın az da olsa hemde akort kaçırmıyor gitar oldukça sağlam iyi bir enstonasyon ve action ayarıyla çok çok tatlı olur tavsiye ederim. x6'daki floyd'un dandikliğini görüp almıştım bilmeden biraz da istemeden, sonradan iyi ki bunu aldım dedim

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=615&gid=111
 
smtzdmr demiş ki:
Cort X2 yeni başlayanlar için mükemmel alet.

bende katılıyorum smtzdmr e klavyesi falanda rahattır diger bir arkdasın dedigi gibi fiyata gore fena gitar degil gercekten.

ama bence 2.el bi gitar bak 500 liraya bu gitarlardan cok daha iyi gitarlar bulabilirsin biraz simdi ilk gitarın belki sıfır almak istiyorsun ama belki temiz guzel birsey bulursun bi düsün derim.

floyd rose'u kafana takma bende ilk oyle basladım cok kanser bir konuydu basta ogreniyorsun zamanla konuyla ilgili baslıkta var editorumuz gayet herseyiyle anlatmıs onada bi bak mantıgı nedir en azından kafanda yer eder.hani aldın cok ugrastırdı onunda cozumu var al kısma bir tahta koydurursun geriye gitmez floydu sadece one kullanabılrsın onun dısında sabit kopru gıbı hatta klitle minimum akord kacirma falan tabi dez avantajı ne olur cok bilmiyorum ama cift yönlü yaylar falanda var falan... bukadar yazınca sen en ıyısı sabit kopru al diyesim geldi:) umarım kafanı karıstırmamısımdır .
 
ikinci el bu fiyata cok güzel gitarlar bulabilirsin ama madem ilk gitarın ne alsan farketmez, zamanı gelince zaten nasıl bir ton istedigini vs bilirsin o zaman da pek sormaya ihtiyacın olmaz; bana kalırsa sana hangisi daha güzel geliyorsa onu al, aradaki farklar şimdilik birşey ifade etmeyecektir sana. ;)
 
Geri
Üst