Fender Jaguar HH İçin Uygun Ampli

Alternatif rock,blues,jazz tonu için kulllanılacak (böyle bir gitarla a başka türlüsü olmazdı.) temiz,parlak yada hafif kirli tonlar için ne tür ampli önerirsiniz?Kafa ve kabini ayrı ayrı mı almalıyım?Yada birlikte mi almalıyım?Fender bassman lar aklımdan geçiyor ama fender blues junior da çok iyiymiş.Sizin önerdiğiniz bir setup yada amfi var mı?
 
Vox AC30 cici olabilir, butige yonelirim param cok dersen Dr Z amps var, Vox Nighttrain olabilir, eee onun disinda bir de yine california tonu olan, TNT Muzik'e yeni gelen 900 dolara combo olarak satilan 20 wattlik Jet City by Soldano ampliler var.

Daha birsuru var da, benim en sevdiklerim bunlar genellikle.
 
Bence Vox AC30 alabilirsin. Ama yeni yapılan Çin modellerinden ziyade İngiliz yapımı 80'lerden kalma bulursan daha hoş olabilir. Ayrıca kafa kabin'i ayrı almamanı tavsiye ederim, taşıması çok külfet, eğer ki büyüklerse. Ya da kafa-kabin şeklinde küçük Orange'lardan düşünebilirsin, hem zor değil taşıması. Ben çok sevemedim bu Bassman dedikleri aletleri, nitekim yine bu büyük Twin Reverb tarzı aletlerin de yenileriyle çok hoşlaşamadım. Ama Blues Junior'lar hala başlı başına bir olay ve çok iyiler bence, hem de bütçe olarak yukarıda sayıklarımdan daha makuller.
 
Geri
Üst