ONE WOMAN ORCHESTRA - ALL IN ONE SHOW BY belgin uğursu

  • Konuyu açan OneWomanOrchestra
  • Başlangıç tarihi
O

OneWomanOrchestra

Ankara'da çok geniş bir hayran kitlesine ulaşan Belgin 2009 yılında Türkiye'de henüz yaygın olmayan bir sistem ile parçalara alt yapı oluşturacak sesleri enstrüman ve mikrofonlardan verip o anda kaydederek gerçekleştirdiği kareografileri önceden belirlenmiş “ALL IN ONE SHOW “ adını verdiği projeyi hayata geçiriyor.

Türkiyeyi canlı alt yapılı Show terimi ile tanıstıran ve Ankara da One Woman Orchestra olarak da bılınen Belgin Uğursu ozellıkle sevılen Pınk Floyd , Queen, Mıchael Jackson coverlarıyla,ve setup Showlarla dolu kendıne has complike aranjeleriyle sıradısı bır muzık zıyafetı sunuyor.

Türkiye'nin ilk ve tek canlı altyapılı şov'u ALL IN ONE SHOW'un yaratıcısı Belgin Uğursu, kaydedici loop aygıtı başta olmak üzere bir çok cihaz eşliğinde size sahnede tek kişi olduğunu unutturacak bir Şov sunuyor.

Müziği ,başlangıcındaki metronom tik tak larından tutun hi-hat trampet seslerine,bass gitarlarına ve onlarca back vokallerine kadar sizlerin gözü önünde kare kare işleyen birini sahnede görseniz playback der miydiniz??

bazen sahneye sığamayan makinalarıyla , müziğini hem o anda canlı olarak kendi üreten,ardından bunun eşliğinde yerinde duramayan ve oturduğu yerden dans eden birini görseniz canlı değil diyebilir miydiniz??


elinin hamuruyla sahneye çıkmış , kullandığı efekt ve bir çok ilginç pedal ve cihazlarla adeta pasta yapar gibi müzik yapan ,bazen 1 saniyede 4 ten fazla pedala basıp aynı anda elleriyle de kontrol ettiği cihazları ve akustik gitarıyla (çıkan seslere bakılırsa akustık gıtar demeye bin şahit ister ) imkansız denebilecek geçişler yapan bir kız görseniz bunları nereden öğrenmiş mi derdiniz??


tek başına bir kız ne kadar kalabalık olabılır kı?? o yüzden kesinlikle gözlerinizle görün:))

ONE WOMAN ORCHESTRA ( BELGIN UÐURSU) ,,ALL IN ONE SHOW'U SUNAR!!!!!!!
 
Geri
Üst