Soul Sacrifice

heryere yazdım burayada yazayım SS yi daha öncede dinleyip beğenmiştim pazar günüde izledim gene beğendim çocuk bahçesi isimli şarkısında herkes gore sözler sanıp kaçıcak delik ararken dinlediği zaman aslında ne güzel sözleri olduğunu gördüler tebrik ediyorum en kısa zaman albümü almak dileğiyle
 
Albümlerini aldım ama ne yalan söyleyeyim, aldığıma pişman oldum. Çünkü parçalar çok basit ve sıkıcı. Başarısız bir albüm olmuş. Sanırım aceleye gelmiş. Onlar adına üzüldüm ileride umarım düzeltirler.
 
Sevan Amiroğlu'nun gruptan ayrıldığını duymuştum da Barış Çağırankaya'nın vokal görevini bıraktığını duymamıştım. Konserde yeni elemanı görünce şaşırdım, biraz da üzüldüm. Çünkü hem Sevan'ı hem de Barış'ı çok severdim.

Soul Sacrifice oldukça iyiydi. Yeni vokale pek ısınamadım ama Maksim-Feyzi ikilisi yeterince iyiydi. Davulcu Onur'u da çok beğendim.
Albümlerini en kısa zamanda edineceğim.
 
Konser gününden birgün önce bir talihsizlik yaşanmıştı Onur'un kolu ezildi dayanılmaz ağrılar çekti hepimiz epey bir üzüldük ama ertesi gün iğneyle derken Onur çaldı nazar değiyo diyoruz artık gruba konser günü bu aksiliklere rağmen eksiksiz çalmaları çok güzeldi izleyicilerde durgunluk vardı yalnız Slayer yorgunluğu..
 
Albüm hakikaten aceleye gelmiş, monoton bir albüm. Türkçe şarkı da çok zorlama olmuş. Gerek yoktu bence. Beğenmedim yani. Neyse yine de başarılar.
 
bu arada bateristler çocuklar duymasının bir bölümünde üstündeki metallica tişörtüyle küçük kızın metalci erkek arkadaşı rolünde oynamıştı :D
 
Albümü bugün aldım,beklediğimden çok daha kaliteli çıktı her açıdan.Helal olsun vallahi,destek olmalıyız böyle gruplara.Daha önce heryerde adını duydum ama izlemek hiç nasip olmamıştı,çok sevdim grubun soundunu :)
 
çarşamba gecesi sabahladık dışarıda sonra saat 7 gibi eve geldik hepimiz çok uykuluyuz ama arkadaşlarda kalıyoruz özellikle ev sahibi çok uykulu heuaeh gitti adam tam uyuycaz taktı soul sacrifice ı bide açtı son ses öyle uyudu daldım odasına napıyosun lan deli mi skti gibi bir laflar attım bi baktım bu uyumuş kapadım discman i adam uyandı aç lan hemen falan dedi böyle ellemedim gittim salona kanepeye(yatağıma :D) uyudum bütün gece içeriden gelen anlaşılma gürültüyle uyumaya çalıştım 3 saat uyudum kalktım baktım bide discman i bittimi tekrar başa dönüyo çocuk bahçesi çalıyodu :D
 
Geri
Üst