Gitarım direk Behringer UCA200 usb ses kartına bağlanırmı?

Gitarımı bağlamak istiyorum, daha kaliteli ses ve daha az latency (10ms den az) almak istiyorum. Bu kartı mixer olmadan kullanabilirmiyim? 2 RCA input ve 2 RCA outputu var. Ben RCA -> stereo dönüştürücü ile gitarımı bağlasam ses alabilir miyim acaba? yoksa arada mixer olmak zorunda mıdır?
 
direk gitarı bağlayarak ses alabilirsiniz, ama ham ses çok işinize yaramaz, amplitube, guitar rig vs. kullanabilirsiniz latency sorununu aşarsanız... Kolay gelsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
evet zaten o programlardan az gecikmeli ses almak için almayı düşünüyorum asio ile... ama emin değilim biraz araştırdım mixer olmadan direk bağlayan kimseye rastlayamadım internette
 
Usb ses kartını bilgisayar normal görecek, sen programın device setup ından bu kartı aktif edeceksin ve kullanacaksın, mikser senin amacınla çok alakasız.latency sorununu ne derece çözer bilmiyorum latency olayında bilgisayarın özellikleri de çok önemlidir ama bu kartla direk ses alabilirsin ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Mixer şart değil diyorsunuz yani... bende belki mixer sesi yükselterek bu kartın inputuna veriyordur diye düşünmüştüm.

24 bit 48Khz de 10ms gecikme alıyorum memnunum aslında onboard ses kartından fakat daha iyisini bulmak için çalışıyorum. Line 6 studio GX var, 24 bit 96 Khz destekliyor o da 200TL, biraz tuzlu geliyor bana.

bu kart latencyi 6 ms nin altına düşürmezse pek işime yaramaz.
 
laptop ta latency olması çok normal onboard kart ile, ben kendi laptop ımda latency 4-5 civarlarında çalıyorum amplitube ile ama çatırtı patırtı oluyor arada, ses kartı ile bu sorun düzelecektir tabiki de. Ama mikserin bu hadiseyle çok bir alakası yok, sadece ses kartı lazım size.
 
Gdi 21 i ses kartı olarak kullanamazsın. Ne yapmaya çalıştığını anlar gibiyim fakat prosesör alman gerekiyor bu iş için. Analog sistemden ses kartı gibi çalışmasını beklemek olmaz.
 
dostum mixerlik bişe yok direk bağla, ben analog pedalla bağlıyorum. pedalı açmadığım halde daha tok bi ses alıyorum. amplitube muhteşem. hele metal rock yapıosan. direk amplitube metal indir ve kullan cok cok cok iyi. istediğini sorabilirsin bana
 
Geri
Üst