line6 pod xt live prosesör ve line6 variax 700gitar hakkında

C

cuncuk

sevgili arkadaşlar. Amerika'dan line6 variax 700 electric gitar getirteceğim Türkiye'de yok. 1399 dolar. Geçenlerde ikinci el line6 pod xt live prosesör aldım. dolayısı ile pod xt live ile line6 variax 700 gitar arasında bağlantı kablosu da getirteceğim. bu kablonun adı nedir, bilen varmı? Ayrıca pod xt live, nasıl ses yükleyebilirim. line6 sitesinden, USB bağlantısı ile bir program indirdim ama beceremedim. Yeni sesler yüklemek için ne yapmam gerekir? (örnek kilise orgu sesi v.b.) bu konularda yardım lütfen. Prosesör içindeki seslerden başka birşey kullanamıyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
eternet kablosu kullandım ama yeterli değil, tavsiyenizle youtube a bakacağım. teşekkürler
 
iyi de başka bi şansınız yok ki zaten 2 çıkışı var benim bildiğim biri standard jack dediğimiz çıkıştan diğeride ethernet.

yeterli gelmeyen kısım nedir?
kablonuz cat5 mi?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
eternet kablosu bilgisayara bağlanmak için, kablo ile bs'a bağlandım, önce görmedi. sonra line6 sitesinden program indirdim. podxtlive ı gördü. ama nasıl ses yükleyeceğim bilemiyorum.
pod un bir de arkasında, sadece line6 gitar ve pod a özgü, girişi var. şimdi amerikadan bir de o digital cable getirtiyorum. variax gitarlar için tasarlanmış, yani standart jak girişi dışında burdan da giriyorsun. ne özelliği var? şöyle: digital giriş, direkt oluyor, ayrıca variax 700 gitarda, üstünde 12 farklı ses veren düğme var, orda, electro-akustik-sitar-banjo sesi falan var, bunu girince o düğmeyle direkt olarak bu sesler oluşuyor. Neyse, ben gene de podxt ile ses yüklemeyi beceremedim...
 
bilgisayara ethernet ile bağlanmaz. usb ile bağlanır.

ethernet controller içindir.

xt serilerinde variax için ayrı bi girise ihtiyacınız yoktur. kaldı ki variax ın olayı line 6 amfi iledir, pod a
bildiğimiz jack ile gireceksiniz.

:)

pod a neden jack girişinden bağlamadığınızı anlayamadım ben
 
Geri
Üst