Elektro gitarı müzik setine bağlamaya yardım pls

Aynen muzik setini bilgisayara bagla arkadaki kirmizi-beyaz girisleri kullanarak, Aux girisi onlar. Bilgisayarina da program kur bilgisayara gir oradan takil artik oldugu kadar ses kartiyla:)
 
sen guitar rig , amplitube demosu falan varsa onlari indir bence pc ye baglayarak dene. Bi tane kirmizi beyaz lale jakli stereo kablo yaptir onu muzik setine gir aux kanalina gec bilgisayarinin sesini muzik setine vereceksin bu sekilde. Bilgisayardaki mic girisine de gitari bagla on-board ses kartina ya da harici ses kartin varsa ona, ondan sonra geriye kalan meseleler icin buradan yardim alirsin. Boylece amfi almana bile gerek kalmayabilir. Her turlu sesi ve efekti programlardan alirsin. Prosesorler ile kafa kafaya geliyor diyorlar performans konusunda. Idare etmenin bile otesinde bir verim alabilirsin belki.
 
Ben de hala Müzik setine bağlıyorum.
Bu iş için kullanılabilecek yer AUX girişidir.Aux girişine toz jak dedikleri senin resmini koyduğun sokettir.
Öncelikle buranın ve bütün jaklarının çalışıp çalışmadığını kontrol et. discman/ walkman gir aynı yere böylelikle problemin nerde olduğunu çözersin.Bu aletlerden de ses gelmiyorsa sorun senin aux girişinde yada müzik setindeki bir bağlantıdadır.discmandan ses gelip senin gitardan gelmiyorsa.Gitarında veya distortion pedal kullanıyorsan onların bağlantılarında problem olabilir

Arkadaşların önerisi çok iyi çünkü hem bilgisayarda mp3 dinlerken üstüne sen gitar çalabilirsin.her ses kartında mixer vardır .onu etkinleştir ve beraber çal...
 
Ben de muzik setine bagliyorum ama prosesor araciligiyla. Dogrudan muzik setine baglayinca istedigin tonlari ayarlama imkanin olmuyor. Ne caliyorsan onu duyuyorsun hemen hemen.
 
valla o resmini koyduğum kabloyu geri vermek için adamı az daha dövüyordum artık onu kullanamam.Bilgisayara bağlasam ses kartını yakarmıyım?yanmassa ne tür bi program indirerek sesi bilgisayardan verebbilirm?
 
O halde o kabloyu baaşka dükkandan alıcaksın.

ses kartını falan yakmazsın.Programa da gerek yok.Genelde bilgisayarlarda realtek HD audio ses kartı ve softwarei bulunur veya artık ses yöneticin hangisi ise... ilave program indirmene gerek olacağını sanmıyorum.Sadece ses denetimi- ses kaydedicisini etkin hale getirmen - mixer'i etkin hale getirmen lazım olabilir.
 
dostum git şöyle bi çevirici al,
22872153_tn9_0.jpg

ben 1.5 tlye aldım cok pahalı bişe deil merak etme zarara uğramazsın,
daha sonrada şu linki bi güzel oku;
http://forum.donanimhaber.com/m_17614771/tm.htm

cok eski olmasına rağmen acayip iyi faydalı bilgiler var. o linkteki programların aynısı ama yeni versiyonları var, mesela amplitube 3 yada guitar rig4 var. aynı programlar yani. emin ol bu şekilde bilgisayarına bağladınmı gitarınıı, müzik setinden almak icin cabaladıgın kıytırık sesten cok daha kaliteli ve zengin sesler elde ediceksin. yakılcak, korkulcak bişe yok, 7-8 senedir bu şekil calıyorum ben gitar. rehberde de cok güzel detaylı bi şekilde anlatıyor neyi nasıl yapacagın, neyin ne işe yaradığı. üşenme, oku, güzelce öğrenmiş olursun böylece
 
Geri
Üst