Epiphone Les Paul Custom 2. El Fiyatlari Konusunda Yardim

Merhaba Arkadaslar,

Elimde bir adet Epiphone Les Paul Custom model gitar var. Satisa cikarmayi dusunuyorum fakat cikarmadan once makul bir fiyat belirlemek icin bu basligi acmayi uygun gordum. Aletin ozelliklerini soyle siralayabiliriz:

Maun sap, maun govde, akcaagac kaplama ve gul agaci klavye.
Ek olarak gitarin burgulari gotoh kilitli bulgularla degistrilmistir.
Gitarin manyetikleri sapta GFS marka humbucker sized soap bar ve koprude gibson sg den cikma humbuckerla degistirilmistir.
Gitar Kore yapimidir. Bir de gitari satmadan once gitarin tum bakimlari yapilacak ve Gitarin ust esigi kemik esikle degistirilecek.

Ek olarak benden onceki sahibi gitari rengini naturel hale getirmis ve gitarin pickguard i yok. Belki bunlar ufak defek handikaplar sayilabilir.

Sonuc olarak, boyle bir gitarin Turkiye piyasasi nedir diye merak ediyorum.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Soyle soyleyeylim ustundeki boya zimparalanmis yeniden mat bir cila atilip gitar dogal agacin rengine dondurulmus.
 
1100 TL civarı fiyat biçilebilir o halde. Köprü manyetiği Gibson 496R yüksek ihtimalle, 120 lira ona desek, Gotoh burgulara 60 lira desek, GHS'yi bilmiyorum ama onu da hesaba katarsak 1350 lira gibi bir fiyat çıkabilir ortaya. Mantıklı bir fiyat olur bu gitar için 1350 lira. Fakat boyanın sökülmesinden rahatsızlık duyacak çok fazla takıntılı adam var, o yüzden ufak tefek bir handikap değil bu.
 
Lp Custom alacak birisine naturel renk çok hoş gelmeyebilir, en azından ben öyle düşünüyorum. Ama kore bir lp custom, 1000 liranın üzerinde edecektir rahatlıkla...
 
Geri
Üst