Behringer Fcb1010 Midi Foot Controller

onun sorunu midi kablondan kaynaklanıyo olabilir.
emin değilim yanlız sadece tahmin yürütmeye çalışıyorum
V-amp la kullanıyosan A düğmesinin pozisyonuna yada başka bi aletle kullanıyosan midi bağlantı pozisyonunu bi kontrol et

V-amp için midi 1 de duruyor benimki
 
Ben VAMP2 ile kullanıyorum ve benim de A 1de duruyor.vallaha anlayamıyorum sorunun nerde olduğunu ama en azından farklı fikirler almak da iyi oluyor..
 
Çok çektim bende BU FCB 1010 dan :) g-major ile bağlamaya çalıırken oysaki basit bir aletmiş... fakat artık işime yaramıyor ve satıyorum... Bilseydim hiç bulaşmazdım belkide :) çünkü g-maj ile tam fonksiyonel çalışmıyor....
 
Vallaha aynen böyle olacağını bilsem ben de bulaşmazdım bu belaya :) ah kullanabilsem hiç öyle demeyeceğim ama kullanamayınca sinir yapıyo :D
 
arkadaşlar vamp2 mi satamazsam ikinci el bi fcb1010 almayı düşünüyorum ama kullanışlımıdır mesela hep aklımda şu kaldı bir tonda çalarken wah pedalı olarak atadığınız pedalla basarak wah lı çalmaya başlayıp sonra bıraktıktan soonra eski wah sız ayara dönebiliyormu?
 
Maalesef dönmüyor ya da zamanında ben yapamamıştım ama şunu söylim V-Amp2 ile süper verimli bir şekilde kullanabilirsin bu aleti.. Hazır sysex dosyaları var nette, hemen her parametreye controller üzerinden ulaşabilirsin. Ama farklı bir alet takınca misal ben Vox ToneLab ile kullanıyorum, o zaman kullandığın aletin her parametresine ulaşamıyorsun maalesef. Tabii burda sorun FCB1010'da değil, kullanmak istediğin aletin midi parametrelelrini sınırlayan üretici firmada. İlla kendi pedallarına para kökülmemiz için!
 
arkadaşlarben pod2.0la kullanmaya çalışıyorum ama kullanamıyorum

presetleri bile değiştiremiyorum banada bi yardım edin ya

kullanma kılavuzu kucaamda bilgisayar karşımda fcb1010 ayağımın altında sinir krizi geçirdim
 
kardes walla yardım etmeyi isterdim çünkü içinde bulunduğun durumun iğrençliğini tahmin edebiliyorum bende fcb yi aldığımda kullanamamıştım ama benim kablo sorunum olmuştu kaliteli bi kablo alınca çalışmıştı
artı olarak ben V-amp la kullanmıştım o yüzden pod la ilgili bi sorun varsa nedeni hakkında bişey diyemem çünkü pod kullanmadım hiç umarım anlayan biri tarafından sorununu çözersin kolay gelsin
 
arkadaslar bende POD 2.0 var ve acilen bir footswitch e ihtiyacım var bazı arkadaslar fcb yi onerdı tam fonksiyon calısıyormu nasıl tam baglantı yapabilrim ayrıntılarını yazabilirmisiz ? satan arkadaslar varsa irtibata girebilrmiyiz ?
 
Yahoo Groups'ta FCB1010 grupları var. Üye olmanı öneririm. Sorunun yanıtı büyük olasılıkla vardır oarada ama bulamazsan bile kendin sorabilirsin. Birileri yanıtlayacaktır.

FCB'nin PC ve Mac için editörleri de mevcut (Mac için olan ücretli, PC için olan[ların çoğu] freeware/shareware). Bir midi<=>USB çevirici kullanarak FCB'yi bilgisayarına bağlayabilir, sözkonusu programların basit/kolay arayüzlerini kullanarak gerekli atamaları yapabilirsin.

Yalnız satın alacağın FCB'nin versiyonunu, firmware'ini falan sor; bazı -eski- versiyonlar sorun çıkarabiliyor(muş). Googe'larsan bu konu hakkında da birşeyler çıkar.

Ben kendi FCB'mi, çok ağır olduğu için sattım. Tamam, 'sturdy design' falan ama 3,5 kg. da olmaz ki bilader! :D Birkaç ay kutusunda durdu. Sonra -neredeyse hiç kullanılmamış olarak- satıldı. Sadece hevesimi almış oldum.
 
Fcb 1010 ve Line 6 Pod 2.0 kullanıcısıyım exp. pedalların B olanı volume olarak atadım A'yı iste wah atadığımda ton kaybı yaratıyor tizleştiriyor ana tonumdan kopuyor ve eskiye dönmüyorum Fcb'yi tekrar kalibre edip eskiye dönüyorum bu soruna yardım edebilicek olan yada bu Wah parametreleri hakkında ileri seviyesi olan arkadaşlardan ciddi yardımlar bekliyorum programda çok büyük zorluk çekiyorum wah çalışmaması durumundan. yardımlarınızı bekliyorum :)
 
Geri
Üst