Fondue

Turgutum bacanağın olarak bol bol çıkmanızı çalmanızı temenni ediyorum hatta şöhret olun imzanızı alalım güzel kardesim. Yaramazlık olmazsa gelirim kendine iyi bak.
 
perşembe akşamı kurtlar vadisi var diyo herkes ya kafa atıcam. neyse diğer tayfayı bekliyoruz arkadaşlar garage a . yalnız bırakmayasınız . içip içip şuursuzca dans edecek adam aranmaktadır , şuurluda olabilir :beer ..
eğlence garantili tek grup olan fondue olarak bekliyoruz garage a ...
 
witchblade demiş ki:
arkadaşlar dün yaşadığımız teknik sorundan dolayı tekrar özür diliyorum, haftaya daha uzun bir program bekliyorum
sevgiler :)
bu zeren olsa gerek, yanılmıyorumdur umarım.. neyse zeren bence dünkü sound çok güzeldi, ellerine sağlık. sadece davulda sorun varmış sahneden farkedemedik ama o da düzelir tabikide.. perşembe görüşmek üzere. :cigara
 
:D öncelikle adım zelal :D
sadece davulda değildi sorun,bas gitarda da vardı; tamamen teknik donanımla ilgiliydi, daha doğrusu yaptığım ayarların değiştirilmesiyle ilgili :)
neyse çözüldü sonunda ve bir cumayı sorunsuz atlattık bence :)
haftaya çoooook daha iyi bir sesle tekrar sizlerleyiz :)
perşembe görüşürüz :D
aslında vaktiniz varsa soundchecke gelin perşembe :) halledelim tüm sorunları sahne içi dışı :D
haber verin perşembeye kadar :D
sevgiler...
 
ehueh zelal mi, hadi ya , peki zeren olayı nerden çıktı biz öyle biliyorduk.. neyse isim sendromunu bırakalım birkenara..
ok perşembe erkenden geliriz saundçeke mesela 8 gibi, umarım güzel bi akşam geçiririz. görüşmek üzere perşembe..
 
8 mi??? çok geç değil mi 8? daha erken gelemez misiniz? iş okul falan yoksa tabii 4-5 gibi? hani 6'da bitmiş olsun :) sonra çıkıp gezeriz :) :)
işiniz varsa o ayrı, o zaman 8 de buluşuruz :)
sevgiler
 
witchblade demiş ki:
8 mi??? çok geç değil mi 8? daha erken gelemez misiniz? iş okul falan yoksa tabii 4-5 gibi? hani 6'da bitmiş olsun :) sonra çıkıp gezeriz :) :)
işiniz varsa o ayrı, o zaman 8 de buluşuruz :)
sevgiler
zelal iş okul var işte ne yazık ki :!: . ama gelebildiğimiz kadar erken gelmeye çalışırız.
 
Evet seyirci azdı biraz. Josef K.'dan sonra çok fazla kişi kalmadı. Aynı gün başka organizasyonların da olmasından dolayı böyle oldu diye düşünüyorum.
 
witchblade demiş ki:
tamam arkadaşlar zorlamayalım, 8 sizin için uygunsa benim için de uygundur :)
görüşürüz perşembe :)
zelal okul çıkışı toparlanıp geliriz. bizimde kızlayda işler var hem. biraz geç gelelim diyorum çünkü karanfile sanırım 7 den önce araba almıyorlar, bize zor olur okadar aleti taşımak birazda bu yüzden ama 7 buçuğa doğru geliriz hallederiz.
 
Geri
Üst