M.Y.S.T

Ehe ehe sizde dersinize iyi çalışın kardeşim sorular kolay gelecektir o zaman :) şaka bir yana beklemekdeyim bunu bilesin dostum, lan dark albüm çıkıyor yakında diye ama uzun zaman bunu diyeceğin gün,olsun bekleriz fan dediğin bekler.ha fan dedim de aklıma geldi siteye daha bakmadım ya albüm hakkında yorum yapacaktım :) eve gidem de yazam barime
 
Sevgili Dark Lord,

Sitemizdeki yorumların çok hoş çok teşekkür ederim. Emin olabilirsin ki sen ve senin gibi M.Y.S.T dostlarının bu güzel sözleri, kendimiz için yaptığımız bu müziği paylaşmaya devam etmemiz için çok büyük bir destek. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Kaç kişi olduğunuz umrumda değil belki 10 kişi belki 1000 belki de 100bin. Tek bildiğim orda birilerinin olduğu ve bunu duyuyor olmak.

Teşekkürler...
 
Birde baba aklıma geldi sitenizdeki forumlarda yöneticiler kimlerden oluşuyor sizlerde varmısınız orada :) bununla ilgili tam bi bilgi verirsen bende bilirim orda kiminle muhabbet ettiğimi sonra bir gün çıkar lan ben serhat sen ne diyon dersin bende hönk diye kalırım :)
 
:) Hepimiz çiziktiriyoruz forumlara
Benim nick kelly, Hakan'ın haqen, basçı Serden'in de Pastorius

bizim dışımızda bir çok dost var dışardan gelen müziğimizi beğenen insanlar var çok hareketli bereketli ve komik bir forum:)
 
muhaa süpersiniz arkadaşlar, kara-t yawrum buralardayız biz sen de iyisindir umarım. neyse ben bi rust in peace polaris çakayım gelecem :p
 
O kızsız dönme olayı efsanedir zaten bizde esprisi vardır taa 2002 Ankara turundan kalma müthiş bişiydir.

Valla istiyorsan Serden ile sen irtibata geç belki fazladan 2 ayla halledebilir askerlik olayını :)
 
Sonunda girebildim siteye ve ilk dinledigim parça Fortress of Time... sonra bir daha dinledim bir daha neyse Paranoia, Sand in hand derken Welcome To Life çikti karsima, onun bir de görüntülü olanini izledim. Iyisiniz abi ya. Basarilarinizin devamini dilerim ben begendim valla.
 
Sizin davulcunuz Hücumkedi? ile çalmıştı di mi, vay be! :) Umarım amaçlarınıza kavuşursunuz, birçok insan duydum Myst hakkında konuşan, umarım albümünüz yakın zamanda çıkar ;)
İzmir'den hepinize selamlar
 
Onur M.Y.S.T'ten ayrildi.. bascida askere gidio.. :( ii gruptur video'lari download etmistim.. güzeldir yani M.Y.S.T. megadeth parçalarida çaliolar.. süferrr.. :D
 
Paranoia yı dinledim gayet başarılı. Özellikle 1:45 2:25 arası ve 6:50 sularında başlayan bölümler çok hoş olmuş 4:26 ise parça bi anda açılmış. Yalnız gitar tonunuda kulak yoran bişeyler var. drive haddinden çok olabilir .. ,tiz desem değil sebebini çözemedim.(tabii benim de kulağım bugün çok yorulmuş olabilir).neyse onun dışında gayet güzel elinize sağlık.
 
Arkadaşlar yolladığım son postada Yurtiçi kargonun gazabına uğradık. Bütün Cdler tek kalemde geriye döndü sebebini de söylüyorum: Benden CD leri alan çalışanları işten ayrılmış ve adresler elinde kalmış hepsi geldi geriye takrar yolluyorum en yakın zamanda
 
Geri
Üst