Original Floyd Rose / Floyd Rose Special

Sakın alma. Bir tremolonun birkaç önemli ölçülendirmesi vardır ve o ölçüler senin gitarının manyetik kutuplarına ve sap nut size ölçülerine dek gelmezse boş yere para verirsin. Nut size R değerleri, nut yarıçapı ve saddle genişlikleri değişkedir. Manyetik kutupları ve sap ilk fret genişliği farklıysa çirkin bir görüntü oluşur. Kullanılır ama görüntüsü sonradan takma olduğu belli olur sen nefret edersin gitarından.

www.beyondeleven.com a bak.
 
Atalay demiş ki:
Schaller, Floyd ile aynı malzemeleri kullanıyor, metal karışımı aynı. Ben bir gitarımda kullanıyorum 11 yıl oldu. Aynı duruyor, aşınma yok sustain aynı.

Schaller ve Floyd aynı malzemeleri kullanmıyor (Schaller daha kaliteli ve zaten fiyat olarakta daha pahalı),zaten ORF'yide Schaller üretiyor,OFR çok kaliteli,Schaller'de ömürlük öyle diyelim. (Bu bilgiyi Schaller'e email atarak aldım.)
 
bazı ofr lerin alt bloğunda made in usa yazdığını gördüm arastırırken. daha önceden mi amerikada üretiliyordu şimdi artık sadece mi almanyada üretiliyor yoksa hem almanyada hemde amerikada üretilen modelleri mi var.
 
Geri
Üst