Murat Net

geçen giitğimde daha çıkmamıştı albüm.yarın giderim herhalde kadıköye.dinlediğim 4 şarkısı da süperdi.umarım diğer şarkılar da güzeldir.herkesten ricam;orjinal albüm alınması...

selamlar...
 
"Selamiçeşme Blues" çıktı!!

Albüm Tracklist :
1- Tekrar Rock'N'Roll
2- İhanet
3- Marduk
4- Umut
5- Tsunami
6- Noel Baba
7- Her Şey Bitti
8- Selamiçeşme Blues
9- Dalyan
10- Sen Güzel Günlere Layıksın
 
bugün itibariyle albümü almış ve dinlemiş bulmaktayım.gerçekten güzel bir albüm.benim gibi old school tarzı rock müzik severlerin beğeneceği bir albüm olmuş.murat net'i tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.çünkü bu tarz çalışmalar artık maalesef pek yapılmıyor.gittikçe popülerleşen rock müzik piyasasında bu tür albümlere her zaman ihtiyaç vardır diye düşünüyorum.albümü çok beğenmekle birlikte,düzenlemeler biraz daha iyi yapılabilirdi.ama bu kesinlikle albümün başarısını gölgelemez.

başarılar...
 
ben bulam1yorum albümü :cry: biri bana alsa, kargoyla yollasa, ben onun hesab1na parasy1 yat1rsm olmazmI? n'olur arkadaslar çok istiyorum bu albümü :cry:
 
abi kurbanınız oluyum biri bana albümü alıp yollasın! yozgat'da olduğum için bulamıyorum albümü :( n'olur biri alsın yollasın bana... ben o kişinin hesap numarasına yatırıyım parayı! burdan biri yollarım derse hemen adresi veririm.. tabi hesap numaranızı vermeyi unutmayın.
 
Geri
Üst