Cehennem Melekleri gösterimde..

S

sonador34

Cehennem-Melekleri-1281810412.jpg


Cehennem Melekleri, bir Güney Amerika ülkesinin kural tanımaz diktatörünü yıkmak ve diktatörlük rejimini sona erdirmek için ülkeye gizlice sızan bir grup paralı askerin hikayesinin anlatıldığı; aksiyon sinemasının en gözde aktörlerinin yer aldığı olağanüstü kadrosuyla dikkatleri çeken 2010’un en iddialı aksiyon-gerilim filmlerinden biri.



OYUNCU KADROSU



SYLVESTER STALLONE

Ancak Cehennem Melekleri’nin Stallone’nun hayatında bir sinemacı olarak çok daha önemli bir yeri var. Çünkü Stallone bu film için bir hayalini gerçekleştirdi ve gerçek anlamda bir All Star aksiyon kadrosu kurmayı başardı. Bu filmde kimler yok ki! Jason Statham, Mickey Rourke, Jet Li, Eric Roberts, Dolph Lungren, Steve Austin, Bruce Willis ve Arnold Schwarzenegger. Sly tüm bu muhteşem kadroyu filmin çekimleri için Brezilya’ya götürmeyi başardı ve olağanüstü bir yapıma imza attı.

VALİ ARNOLD SCHWARZENEGGER
Vali Schwarzenegger uzun yılarlın ardından Hollywood’un aksiyon oyuncularının nerdeyse bir All Star takımı oluşturduğu Cehennem Melekleri filmi için ve yakın dostu Stallone’un da yanında yer almak adına bir kez daha kamera karşısına geçti.

BRUCE WILLIS
JASON STATHAM
JET LI
DOLPH LUNDGREN
ERIC ROBERTS
RANDY COUTURE
MICKEY ROURKE

Film gösterimde ..
Fragmanı için

http://www.sinemalar.com/fragman/25684/Cehennem-Melekleri/
 
Amerika yine demokrasi mi getiriyor, hallelujah... :D

Ama sırf kadro için izleyeceğim. Bu arada, geçenlerde gördüm de, Sly'ın kolları mahvolmuş. Senelerce kullandığı kas geliştirici ilaçlar yüzünden kollarındaki damarlar resmen pörtlemiş. Hazır kadroda varken Ivan Drago ile bir dövüşseler tekrar, ya da ne bileyim dövüşmeseler de şu eşzamanlı idman sahnesinden bir tane daha çekseler. :D
 
Starlar birarada olduğu için beklenti çok büyük oluyor ama beklentiyi karşılamıyor film yinede idare eder
 
Geri
Üst