GALATASARAY ITM'DE EDEXCEL AKREDİTASYONU

Meslek eğitimlerinde dünyanın en büyük ve eski akreditasyon kurumlarından City and Guilds’in ardından *Edexcel’de, Türkiye de müzik teknolojisi ve prodüksiyon mesleki eğitiminde standartlaşmış eğitim kurumu Galatasaray ITM eğitimlerine uluslar arası düzeyde denklik verdi.
İş dünyasındaki kalifiye eleman istihdamına katkısı konusunda uzman kuruluş Edexcel’in akreditasyonu ile Galatasaray ITM’in media, moving image, sound production, music production ve sound engineering diplomaları uluslararası düzeyde **HND seviyesine ulaştı. Edexcel işbirliği uluslar arası akreditasyon yanı sıra, öğrencilere eğitimi sırasında yurt dışındaki kardeş okullarla öğrenci değişimi ve diploma seviyesini üniversite düzeyine yükseltme imkanı veriyor.
Edexcel diploma ve sertifikalarıyla akademik kariyerinize devam etmek isterseniz son sene için direk geçiş yapabileceğiniz Üniversitelerin isimlerine ulaşabilmek için aşağıdaki linki tıklayabilir yeni dönem sound engineering,moving image,music production kayıt tarihleri ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki numaralardan irtibata geçebilirsiniz.

www.galatasarayitm.com.tr
0212 244 0 333
[email protected][/b]
 
Geri
Üst