Scarlett Johansson

MdVIsnN.jpg
 
Ben de bu komediler sadece bizde olur sanırdım. Kadının göğüs dekoltesini yayınlamaya bahane olsun diye "Aaaaa, Johansson solakmış !" filan geyiği yapmışlar. Soytarılar:)
 
Scarlett gibi bir hatunu boşayacak kadar delikanlı olanlar da var yalnız, bu da hayatın gerçeği:)
Eleman sonra Blake Lively ile evlendi gerçi, "elimi sallasam ellisi" bu oluyor sanırım:)
 
ryan reynolds gibi yakışıklı ve zengin bir abi olmak lazım bunun için. olsaydıkta boşlasaydık...
Üstelik eleman arada mola da vermedi, birini boşadı, hiç zaman harcamadan öbürüne geçti. Johansson ciddi ciddi bozulmuştu hadiseye:) Ee, işte hayatta ne oldum dememeli...ememeli...memeli...
error:)
Edit: Lively de meğer o sıra yeni Di Caprio'yu sallamışmış. Gözünü sevdiğim Hollywood'un ortamına bak be:)
 
Anlatılan hikayenin içinden zımbayla ilgili alakasız bir lafı seçip "A LARGE STAPLER?!" şeklinde şaşıran ve sonrasında "bu hikayenin neresine odaklanmam gerektiğini tam kestiremedim kusura bakmayın" diyen Patrick (Coupling) geldi aklıma şu capsi görünce.

Ayrıca gerçekten Hollywood'a gitmeye gerek yok; geçen gün anneannem ile kahvaltı yaptık, şu sabah kuşağı kadın programlarından bir tanesi açıktı, 2 kardeşten biri ötekinin kocasıyla kaçmış ve her ikisi de stüdyodaydı. Hollywood Bollywood traş.

Hayır madem böyle bir bok yedin, bari en azından abla buna değsin be adam. Öyle bir model için kaos yaratmış ki, bence asıl hayran olunası marjinallik orada yatıyor. Ryan Reynolds çok delikanlıysa çok kralsa yapsın bakayım öylesi için hahaha yemezzzz, onun saçı bozulmasın yeter.
 
Geri
Üst