Ged (Rock/Alternative/Metal) - Ankara

Tarz : Rock/Heavy/Alternative

http://www.myspace.com/gedtheband

Arkadaşlar aslında grubumuz uzun süredir (2006) beraberdi fakat farklı isimlerde birçok konserde ve tam olarak tarzını oturttuktan sonra yeni bi isimle başladık.. Myspace sayfamızı da yeni açtık ve şu an yeni kaydı biten bir bestemiz sayfamızda, kayıtlarımız şu an devam etmekte eger dinlerseniz ve yorum bırakırsanız sevinirz =)


Ged
 
Anladım, kaydı evde yaptınız sanırım, davullar midi gibi vst bile kullanmamışsınız, nasıl finale kaldığınızı anlamadım, eğer davullar da kayıt ise miks olayının üzerinde daha çok durmalısınız.diğer finalistleri nasıl dinleyeceğiz gerçi bugünmüş sanırım final.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Hayır davulları vst ile kaydettik ve evet kayıt evde yapıldı, yalnız finale kalmamızın kayıt kalitesiyle deil bestenin tutulmasıyla ilgili olduğunu düşünüyoruz, ama tabi herkesin yorumu farklıdır, saygı duyuyoruz..

Final ve Rockstation festivalinin bir hafta ertelendiği haber verildi bize organizatörler tarafından, ve tam detayların birkaç gün içinde haber verileceği söylendi. Diğer finalistleri nerden bulabilirsin bilmiyoruz biz de göremedik henüz fakat istersen yarışmayı facebook sayfasından takip edebilirsin, iyi günler..

http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=140623622628238&ref=ts
 
Peki davulcunuzun çalmadığı bir şeyi nasıl müzik yarışmasına alıyorlar ? Benim anlamadığım mevzu da bu zaten, sizi kötülemek için değil yarışmanın mantığını anlamak için soruyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
yoo çok iyi anlıyoruz seni, yalnız yarışmanın ismi ve içeriğinden de anladığımız kadarıyla bana bir beste yarışmas gibi geldi, sanki daha çok fikire ve yaratıcılığa önem veriyorlar ilk aşamada.. Zaten o şekilde filtreledikten sonra senin de kastettiğin ve mantıklı olarak tabiki de canlı performanslara bakmak istiyorlar.. Ama dediğim gibi ilk aşamada parçaya odaklanıyorlar sanırım
 
Geri
Üst