Children of Bodom, Nisan 2011

Ülkemizde uzun yıllardır çok geniş bir hayran kitlesi bulunan Finlandiya metal müziğinin dev grubu CHILDREN OF BODOM, 18 Nisan 2011 tarihinde ilk konserini vermek üzere Unirock organizasyonuyla İstanbul'da sahne alacak.

Karizmatik frontman Alexi Laiho önderliğindeki CHILDREN OF BODOM, kurulduğu 1993 yılından bugüne tamamı altın plak statüsüne ulaşan altı stüdyo albümü yayınladı. Şarkılarında melodik death metalden, thrash'e, black metal'den progresif rock'a kadar birçok farklı müzikal öğeye yer veren grup, Avrupa metal müziğinin en başarılı gruplarından biri olarak kabul ediliyor.

Yakın geçmişte Slayer, Lamb of God, In Flames ve Mastadon ile THE UNHOLLY ALLIANCE ve daha sonra GIGANTOUR kapsamında Megadeth ile Avrupa ve Amerika'yı turlayan CHILDREN OF BODOM, aynı zamanda MONSTERS OF ROCK, WACKEN, BRUTAL ASSAULT, SZIGET, BLOODSTOCK VE SUMMER BREEZE gibi Avrupa'nın en büyük festivallerinin vazgeçilmez gruplarından biri oldu.

18 Nisan'da Maçka Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşecek CHILDREN OF BODOM konserinin ön grupları da fanlar arasında büyük ilgi uyandıracak gibi görünüyor. Bu turne kapsamında ön gruplardan birinin Finlandiya folk metal tarzının önde gelen gruplarından ENSIFERUM olacağı grubun menajerleri tarafından bildirildi. Diğer ön grubun da metal müziğin son yıllarda yükselişe geçen isimlerinden biri olacağı söyleniyor. Dolayısıyla, 18 Nisan'da Maçka Küçükçiftlik Park'ta CHILDREN OF BODOM hayranlarını festival tadında müzikle dolu bir gün bekliyor.



İndirimli biletler için benle irtibata geçiniz

SAHNE ÖNÜ: 110 TL

GENEL GiRİŞ: 55 TL
 
Geri
Üst