Vox Tonelab Ex

Merhaba

Salı günü ex elimde olucak. acaba aleti yakmadan doğru çeviriciyi nereden alabilirim istanbul içinde? Japonyadan geliyor adaptörü. Birde daha önce tonelab LE alan arkadaşlara bir sorum olucak bu aletin paket içeriğinde sadece adaptör var. USB kablosu Kurulum CD vs yok. Le nin paket içeriğinde neler var dı?
 
Can elektronik' e bakabilirsin Tünel' de ama ayrı satmıyorlar bazen (yok diyorlar). Zaten Avrupa' ya düşmedi daha bu alet Japonya' da satıyorlar. Hayırlı olsun. 9V uyarsa ST adaptörünü kullanabilirsin.
 
Avrupa' da piyasaya çıkmadığını biliyorum. İşte dediğim gibi eğer ST' lerin 9V' luk adaptörü uyuyorsa, sorun çıkartmayacaksa onu alın, dükkana danışırsınız. ;)
 
Tinzey demiş ki:
Şu alet bi gelemedi ya. Kaça satacaklar Türkiye'de acaba.

Genelde TR fiyati ABD'deki MSRP fiyatina yakin oluyor. ToneLab EX'in ABD'de MSRP'si 500$, satis fiyati 300$. Bu durumda keske olsa ama TR'de 500$'dan az olmasini beklemek zor.

EX'i ben de dusunuyordum ama aksam yine baktim, XLR cikisi yok, elimdeki 2 monitor de XLR inputlu, pek de isime yaramayacak alirsam. Yada belki 1/4 -> XLR kablosu ile de iyi verim alinabilir :idea: Hmmm. :)
 
15 yıldır gitar çalan ve herzaman analog setup, bazen pedalsız direk lambalı anfi tercih etmiş biri olarak, hayretler içierisinde kaldım. Aleti benim kullağım analog bir sistemden ayırt edemiyor. Çok iddalı oldu ama gerçekten Türkiyeye geldiğinde tünelde biryerde bulup denerseniz düşünceme katılırsınız. Hatta bu güne kadar en çok haz ettiğim ve mucize pedal olarak adlandırdığım pedal Sansamp GT2'ydi, şu an TonelabEX le ondan daha iyi Clean ve Drive sonuçları alıyorum.

Acaba bütün vox ailesi bölemiydi, LE, ST falan... valla bunca yıl boşuna uğraşmışız analogla.
 
Arkadaşlar kullanma fırsatı bulanlar lütfen yorumlarını yazsın. Amerika'dan sipariş vermeyi düşünüyorum. Kafamda birkaç soru var:

- Diğer üst seviye processorler gibi ses kartı olarak kullanılabiliyor mu?
- Bilgisayardan ton yazılabiliyor mu?
 
Geri
Üst