Thor

thor1283038082.jpg


Ünlü oyuncu Anthony Hopkinsin de kadrosunda olduğu merakla beklenen film Thor un fotoğrafları da yavaş yavaş gelmeye başladı...

Hopkins'in Odin karakterini canlandıracağı filmin Shakespeareci yönetmeni Kenneth Branagh da filmin post-prodüksiyonda olduğunu ve bu süre içerisinde filmin 3D'ye de dönüştürüleceğini söyledi.

Mayıs 2011'de vizyona girecek olan film güçlü ve kibirli bir tanrı olan Thor'un Asgard'dan ayrılıp, insanların yanında yaşamak için dünyaya gelmesini, fakat düşman tanrıların onu yeni geldiği bu gezegende bile rahat bırakmadıkları maceraları konu alacak...

Chris Hemsworth'un Thor'u, Tom Hiddleston'un ise Loki isimli tanrıyı canlandıracakları filmin kadrosundaki diğer isimler; Natalie Portman, Samuel L. Jackson, Kat Dennings, Stellan Skarsgård, Ray Stevenson, Jaimie Alexander...

Fragman:

http://www.youtube.com/watch?v=JOddp-nlNvQ

Oyuncular:

Anthony Hopkins (Odin)
Chris Hemsworth (Thor)
Tom Hiddleston (Loki)
Samuel L. Jackson (Nick Fury)
Natalie Portman (Jane Foster)
Ray Stevenson (Volstagg)
Kat Dennings (Darcy)
Idris Elba (Heimdall)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Bu arada film Marvel Stüdyoları tarafından çekliyor! Yani Iron Man 1 ve 2 gibi bu da süper olacak inşallah. Ayrıca 2011 de Captain America, 2012 de Nick Fury ve yine 2012 de The Avengers filmi vizyona girecek.

Avengers'i bilmeyenlere: Captain America, Thor, Hulk, Iron Man ve Nick Fury'nin başı çektiği süper kahraman çetesidir. Bu saydığım filmler yine Marvel Stüdyoları tarafından çekiliyor.
 
Güzel film eğlenceli film de arkadaş şu çizgi roman piyasasının anasını ağlattılar be. En ağır en ciddi karakterleri karikatürize etmekten çekinmediler. Thor'un biraz üzerine çalışılsa Dark Knight kalibresinde eserler yaratabilirlerdi. Çizgi roman deyip geçmeyin koskoca İskandinav mitolojisi yatıyor altında. En azından onun hakkını vereydi şerefsiz Holywood.
 
Marvel bu kahramanlar üzerinden 3-5 tane dizi topluluğu çıkarttı.Avengers-Spiderman-hulk ve shield olmak üzere(shield animasyon değil diğerleri animasyon),bunun haricinde batman in de yeni versiyon animesi çıktı fakat sevemedim.
 
Geri
Üst