Machete (2010)

Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Robert De Niro ve Steven Seagal'in başrollerini paylaştığı basit ve sürükleyici bir macera. Meksika göçmeni eski bir federal polisin uğradığı ihanet ve intikamını anlatıyor. Michelle Rodriguez hayranı olduğum için seyrettim, yine de fena değil.

Kısacası machete bıyığı değil, yüreğidir tadında bir film :)
 
"Machete don't text" birader." İddiaya göre, Trejo'ya ta Desperado zamanı bu filmin sözünü veren Rodriguez'i adam bir türlü rahat bırakmayıp gece gündüz arıyormuş. En sonunda tekrar biraraya geldiklerinde Rodriguez sormuş "Kardeşim mesaj atsana niye arıyorsun gecenin üçünde!", ve aldığı cevap da "Machete don't text." olmuş.

Hobo with a Shotgun ile birlikte favori filmlerim arasındadır.
 
469-machetekills.jpg


machete kills:

bu sefer pek olmamış. çok yerde kahkaha attım ancak lady gaga,mel gibson,Charlie sheen gibi tonla ünlü konuğa rağmen ilk filmde ki samimiyeti bulamadım. trejo abi de yaşlanmış. ilk filmde kendisi de zevk alıyor gibiydi oynarken. bu sefer çok ciddi oynamış. ilk film arşivlik, bu ise izle-sil formatında. gülmek isteyenler, ilk filmi izlemeyenlerde keyif almak için izleyebilir. sıra "machete kills again" de.
 
Geri
Üst