Hayrettin

Hayrettin Karaoğuz' un sunduğu yeni program, Star Tv' de Cumartesi günleri gece yarısında yayınlanır. Kendisi ile aynı okuldan mezun olmuşuz yeni öğrendim. İlk bölümleri çok kötü idi sonra alışıyor insan izleyen var mı merak ettim. Kendisi Kıssız adam ile ünlenmiştir.
 
Cumartesi geceleri eğer evdeysem kuzenle birlikte vazgeçilmezlerimizden. İbrahim Tatlıses'in "bir flüt kaç para ulan!!!" skeciyle tanıştım; fırsat buldukça izliyorum. Güldürüyor gerçekten. İlk zamanlarda sadece videolara bel bağlayarak ilerliyordu ve böyle sürerse sonu çabuk gelir diye düşünüyordum ki, skeçleri koydu. Öyle zaman oluyor ki gözden yaş geliyor gerçekten.

Niye beni sevmedin teyze kaptannnnn :LOL:
 
Bazen hayatta öyle tesadüfler oluyor ki, ürkütüyor beni gerçekten. Misal geçen hafta aklımdan alakasız şekilde bir Seinfeld diyaloğu geçiyordu.

Kramer: Let's say that I wont have to work for a while... For a long while.

Jerry: That's funny, because I havent seen you work for a while... For a long while.


Diyalog bu. Tamamen alakasız. Aynı gün bir kaç saat sonra kanalları gezerken TNT'yi açıyorum ve bu diyaloğun yaşandığı Seinfeld bölümüne denk geliyorum.

Şimdi ise Hayrettin'i konuşuyoruz. Çalıştığım ofisin olduğu binanın önüne çıktım sigara içmek için; bir baktım yanda Hayrettin ve Hakkı Bulut. :LOL: Abi bir yandan gülüyorum, bir yandan ürperiyorum... Şaka yapmıyorum ha, cidden aşağıda adam.
 
Disko Kralı ile aynı güne koymaları hata bir kere! Ama ne yapsınlar; Cuma Beyaz Şov (bitirseler keşke), Cumartesi Disko Kralı. Pazar da koysalar izleyen olurmu bilemedim. Kendimden yola çıkarak, Pazar tv kanallarından sadece TRT Türk'ü izlerim; Zamanın tanığı ve Hey Taksi programları için, ondan sonrada DVD keyfi.

Neyse, çok uzatmayım, yoksa konu sapacak. :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Teyze kaptan olayı mükemmeldi. Manav küfürü hele :)

Bende katılıyorum kardeş kanal ama Okan ile neredeyse aynı saatte başlıyor, bu bir hata.
 
Teyze Kaptaaaaan :D

Mandolin istiyorum mandalin değil :)

Asıl korktuğum Teyze Kaptan olayında teyzenin kalpten gitme ihtimalidir.

Hele bir de kıraathaneye gidip "Haydeeee gidelim" çekişi var... Amcanın biri çıldırıyor ya müthiş :LOL:
 
Cumartesi günü baktım, sanırım tekrarıydı ama çok güzelmiş be! Özellikle Gizli Kamera, Teyze Kaptan ve Haydeeee olayı süperdi. :LOL:
 
oooo o çok eskl mevzudur 3-4 sene önce izlemiştim o klibi :). damadın yada gelinin akrabası neymiş grubu kuran kişi :)) ısrar etmiş grubunla çık şarkı çal diye. eleman diretmiş ''abi/abla yapma bak bizim grubun şarkılar uymaz düğüne müğüne metal yapıom ben :) dinletememiş sonuç ortada :D
 
Geri
Üst