Crossroads

INternette bir video izledim, steve vai nin genclik hali ve emraha benzeyen bir cocugun kisa gitar duellosunu gosteriyordu.
Arastirdim ve filmin adinin crossroads oldugunu ogrendim ve bugun kadikoyde siparis verdim bu filmi onceden izleyen varmi ve o emrah a benzeyen cocugun adi nedir ?
 
Bu Crossroads'un başlığı vardı ilginçtir bulamadım. Orada baya konuşmuştuk filmin her detayını. Emrah'a benzeyen çocuk Karate Kid'de oynayan çocuk adını hatırlamıyorum.
 
Mutlaka güzeldir. Ben de ne yazık ki parça parça izleyebildim (kazaa'dan indirerek). Sanırım robert johnsonn'la ilgili ya da ona fazlasıyla göndermeler yapan bir film (şeytana ruhunu satmalar falan. Hatta yanlış anlamıyorsam steve vai şeytanın gitarsitiydi). Blues'la ve gitarla ilgili bir film içinde de Steve Vai falan var nasıl kötü olabilir ki :)
 
Dediğiniz gibi filmdeki şeytanın gitaristi steve vai ve diğer çocukta namı diğer KarateKid ( Ralp MAccio )... Bende sonunki gitar düellosun seyredebildim sadece.PArçanın adıda "Duel from Crossroads" iyi parça... Ralph MAccio nun gitarını Buenasta vistanın Gitaristi Ry Cooder Çalıyor. Filmi temin edebilen varsa bana lütfen ulaşsın teşekkürler...
 
Film tarihi 87, baya fantastik bir konusu var ve eğlenceli.

Şimdi biraz daha bilgi verirsem filmi anlatmış olurum tadı kaçar, izleyin işte bişey kaybetmezsiniz , kazanırsınız :p
 
evet sonunda aldim ve izledim gercekten cok guzeldi..Blues dan nefret ederdim ama filmi izledikten sonra resmen sevdim ! Cok basarili bir film gercekten.
 
bu filmi bulan ve bana gönderebilecek biri varmı. ücreti neyse veririm. yıllardır aradığım bir film bu
 
crossroads diye başlık görünce britney spears'ın oynadığı film sandım. o baya kötü bi filmdi. ama sizin bahsettiğinizi izlemedim..
 
ya beyler film varda altyazı yok ya nasıl yapacaz o işi anlamadım. dediğiniz gibi nerede aratsam britney karısınınkini buluyo. nasıl bi karı bu? bu iki sorumun caevabını almak istiyorum!!!!!!!!!
 
Britney'in Crossroads'u hakkinda konusan bir sinema elestirmeni "Steve Vai'nin gitari bile Britney'den daha iyi rol yapiyordu!!" gibi hos bir cumle kullanmisti hic unutmam valla... :)
 
Ben bu filmi bi 13-15 sene önce gündüz vakti trt2'de izlemiş, 5-6 sene önce de amazon.com'dan satın almıştım. Şimdi sağolsun P2P programlar ile çatır çatır indiriyor millet :D
 
Geri
Üst