Beterböcek

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Çocukken izlediğim en iyi filmlerden biri.Mutlaka izlenilmesi gereken bir başyapıt.Küçükken biraz da korkmuştum bu filmden yaklaşık 7,8 yaşlarındaydım
 
s_hifty demiş ki:
sonundaaaa tarih 2 gün önce cumartesi:
büyük bir umutla divx çiye gidilir gerisini ona anlattığımda yarılan ve benden izin alıp ekşi sözlüğe yazan bir arkadaşımın cümlerini direk yazıyorum buraya:(ekşi sözlük yaran diyaloglar sayfa 72(onun 2 altındaki dolmuş olayıda ablama aittir :))
bir arkadaş*cdciye gider ve;
-abi beter böcek var mı sizde?
+peter pan..peter pan..hmm...bi bakalım..
-yok hayır abi peter pan değil beter böcek..
+(yanındaki elemana dönerek) bizde peter böcek var mı?..
-...?
-----------------
ben devam edeyim yanındaki sorduğu eleman evet var BETER BÖCEK dedi(o doğru söyledi :)) yarın getiririz dedi
tarih:ertesi gün bugüne göre dün yani pazar:
gidilir divxçiye sorulur geldimi diye(pek birşey umulmaz beter e peter diyen zihniyete aklımdada orda gördüğüm deep purple konseri almak vardır nasılsa PETER yoktur diye)ve gözlerime inanamam bulmuştur getirmiştir peterciği elime vermiştim sevinç gözyaşları içinde 2 cd olmasının verdiği üzüntüyle cebimden çıkan fazladan 1 milyona katlanarak evin yolu tutulur evde thulsa_doom a msn de ballandıra ballandıra'aha bak şöyle oldu- göründü bizim eleman'' diye anlatılır ve canı çektirilir filmin sonunda kendi kendine düşünülür ulan bu benim izlediğim en iyi filmlerden biridir diye :)

abi gülmekten yarıldım:)
 
tim burton'un yine "ben ona aitim daı" diye höyküren filmi, başrollerde winona'dan başka, ruh herif rolünde alec baldwin, ruhkarı rolünde geena davis ve beetlejuice rolünde de michael keaton wardır. tam bir ziyafettir, arşivliktir.
 
pin demiş ki:
Ya bir sahnesi vardı aklıma hep orası gelir.Böyle hepsi masada yemek yiyorlardı.SAnırım misafirleri falan vardı.Birden hep birlikte şarkı söylemeye başladılar.(hatta türkçe versiyonu da vardı "ellere varda bize yok mu" grup vitamin söylüyordu galiba.)Beter böcek söylettiriyordu.Ama adamların suratları falan çok komikti hem şarkıyı söyleyip hem de yaptıklarına şaşırıyorlardı.
Çok süper film.Zaten o zamanlarda İ.T,Back to the future,Problem çocuk bi de bu filmi döndürüp döndürüp gösteriyorlardı.Herseferinde de izlerdim hepsini.

Evet filmin en komik sahnelerinden biriydi bence. Söyledikleri şarkı; Harry Belafonte'nın "Day-O (The Banana Boat Song)" parçasıdır.
Kendisi ayrıca Kalipso müziğinin kralıdır. Ayrıca beter böcek söylettirmiyordu, Barbara ve Adam söylettiriyordu.

Saygılar...
 
MICHAEL_KEATON.jpg

Michael Keaton
80’lerin en sıkı kara komedilerinden biri olarak hatırladığımız Tim Burton imzalı Beterböcek’in yeniden beyazperde yolunda...
Uzun zamandır Warner Bros. masalarında yatan proje hakkında gerçek Beterböcek Michael Keaton sonunda konuştu ve daha Beterböcek olma konusunda kararlı olduğunu söyledi.

Big Fan Boy’la yaptığı röportajında ünlü aktöre yeniden Tim Burton’la çalışmak isteyip istemediği sorulmuş. Keaton’ın yanıtı ise çok net bir ‘Evet’. ‘’Özellikle Beterböcek’in devam filminde oynamak istiyorum ama Tim filmi yönetmek istemiyor. Ben de kendisiyle görüştüm ve o zaman sen yapımcı olarak filme katıl, beraber hem senaryoyu yazacak hem de filmi yönetecek yetenekli birini bulalım. Eğer sen de bir şekilde projenin içinde olursan ben kesinlikle Beterböcek olmak istiyorum dedim’’ diyen aktör Burton’ı ikna çalışmalarına başlamış.
Alıntı:Beyazperde

Harry_Belafonte.jpg

Harry Belafonte
Ayrıca filmin müziklerinden de bahsetmek istiyorum;
Harry Belafonte'nin "Day-O (The Banana Boat Song)" ve "Jump In The Line (Shake Senora)" parçaları hiç şüphesiz filme ayrı bir renk katmıştır.
Yemek masasındaki sahneyi hatırlayın :)
 
aklıma geldi bugün açıp tekrar izledim..danny elfman sayesinde filmi her izleyişimde biraz daha bağlanıyorum..back to the future gibi 1000 kere izlesem sıkılmam..az kaldı zaten 1000'e :)
 
Süper absürd bir film.her zaman eğlendirecek nitelikte.
Bu filmde küçük kız çocuğunu canlandıran Winona Ryder dı ki onun da çok normal olduğu söylenemez şu anda cuk oturmuş rol üstüne.
 
çocukluğumun vazgeçilmez filmlerinden biri.kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile.özellikle micheal keaton aşmış kendini oyunculuk bağlamında.....
 
yaw bi habere göre michael keaton rolü tekrar canlandırmak istio bunu açıklamış da tim burton tekra çekmeye pek yanaşmıo bu aralar baya projesi var ya ama belli de olmaz tekrar gelebilir
 
Geri
Üst