Amfi kulaklık

Arkadaşlar komşulardan yan daireden aileden herkez ustume ustume gelıyor :) Aşağıdakı anfı için bi kulaklık bulmam lazım . Baktımda anlamadım pek ıkı tane giriş varda kulaklık girişimidir bunlar ? ve boyle girişi olan bi kulaklık nerden bulabilirim ?




 
Headphone yazıyor çıkışta, büyük jaklı kulaklık girer oraya gibi gözüküyor. Ya da ufak bir prosesör al. Ben bas için zoom b2 kullanıyordum, çok iyi oluyordu, davul loopları vardı içinde, kulaklık çıkışıyla rahat çalışıyordum.
 
aux in dediği rca kablo ile harici bir müzik çalar bağlaman için, head phones çıkışı kulaklık çıkışı, standart bir kulaklığı elektricilerden "küçük jackı büyük jack a çevirici" adaptörle bağlayabilirsin, fiyatı 1-2 lira civarındadır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Cevaplar için teşekkürler bunu temin edebilirm sanırım fakat , Forumlarda yazdığı üzre sesde çok bozulma oluyormuş o şekilde , bu konuda bi fikriniz varmı acaba?
 
O çıkışlar kulaklık için yapılmış çıkışlar, yalnız kulaklık kalitesiz olursa sesler çok patlayabilir. Sesi çok açmamak ya da kaliteli bir kulaklık kullanmak çözüm olabilir. Ama hoparlörde aldığınız sesi beklemeyin çok.
 
Geri
Üst