Murat Kekilli ve Yolcuları

selam millet ilk çıktığından bu güne kadar sevmekten bıkmadığım bir adam murat kekilli ama ne varki bazı davranışlarını bende tasnif etmiyorum son albümdeki dua yada ayrılık faciası gibi ama yinede hstası ve hayranı olduğumdan dolayı site açtım birtane ... yeni olduğu için galiba hiç göze batmıyoruz ama şunu söyleyim murat abinin hak ettiği bir site olacak ilerde şimdilik www.muratkekillifan.com adresinde başladık gelişmiş bir şekilde ilerde sizlerle olacak bekleriz şuanda yayında
 
Arkadaşlarr Murat kekillinin resmi sitesi olma yolunda büyük adımlar kat eden sitemiz M.Kekillininde içinde bulunacağı aktiviteler içerisindedir.
Yakın bir zamanda M.Kekilliinde davet edileceği ve işallah katılacağı www.kekillizm.com Fan kulub üyelerinin Kan bağışı kanpanyası gerçekleşecek tüm Kekilli severlere duyrulur.
 
Grubu son durakla ayrılınca kimse ahir zaman ı beğenmedi.Ahir zamanda dua ve sure okuması da pek hoş karşılanmadı.Ama bi metallica bi ıron maıden da bu işi yaptı.Bence cesaret ister.Kişiliğine saygım yok,müziği de iyi değil zaten.
 
murat kekilli'nin yaşam tarzı,kişiliği vs beni hiç ilgilendirmez.Ama albümlerine asla laf etmem.Çünkü Tuncer Tunceli,Erdinç Şenyaylar gibi usta isimlerin ensturman çaldığı murat kekilli albümleri sound olarak kalitelidir.Gitarlar olsun davullar,baslar,klavyeler usta işidir.E murat kekillinin seside iyidir.Bence biraz haksızlığa uğramış bir adamdır.Yani şucu bucu tartışmaları varya o bakımdan.
 
Murat kekıllıyı takıp edıyorum.Bu aksam olurum parcasıyle butun herkes tanımıstı zaten.Ama ahır zaman parcasının ıcınde dua ve sure oldugundan fazla begenılmedı diye bılıyorum.Guzel parcaları var.Bi arada gercekten cok tutulmustu.Ama nası olduysa artık kendı kendını mahvettı diyebılırım.Yeni bi albumle belkıde bu sefer hak ettıgı yere gelebılır.Cunku gercekten cok sevılen bı ınsan.Yenı cıkısını beklıyorum.
 
gayet güzel müzik yapan mor ve ötesi dir yok bilmem nedir gibi saçma sapan gruplardan 100 kat daha iyi müzik yapıyor bencerock müzikten nefret ediyorum ama murat kekilli hakikaten güzel müzik yapıyor.kişilik olarak ta mükemmel bir insan.
 
herkes birşeyler saçmalamış hani sizin kayıtlarınız dinleyelim yok murat kekilli rockmu yapıyorda cart da curtda.hanii sen ne yapabiliyosun bakalım.adam ilk albümünü cıkardıgı zaman ne kadar sattı ona bari bak.ayrıca özenti diyenlerde olmuş ulen özentiyle ne alaka kime özndiğinide yaz bi tane daha aynı tarz varmı ?mantıklı ol biraz karşımda olsan iyi bozardım ama neyse.elinize alıp gıtarı egzersiz yapcağınıza o rockmu şu rockmu dersiniz foruma girip yazıık.siz bu şekilde biyere gelemezsiniz.haa gelirsiniz ama ajdar gibi para varsa albüm yaparsınız.
 
Geri
Üst