Vh1 : That Metal Show

Arkadaşlar izleyen var mı bilmiyorum ama resmen müptelası oldum bir süredir. Özellikle metal müzik ile ilgileniyorsanız biçilmiş kaftan. Programı senelerin DJ'i Eddie Trunk ve komedyenler Jim Florentine ile Don Jamieson sunuyor. Geçen hafta Kirk Hammett konuktu. Daha önceki bölümler de müthiş. Çok sıradan bir program olarak başlamış ama 2 sene içinde en çok seyredilen metal müzik programı olmayı başarmış.

İnternetten seyredebilirsiniz:
That Metal Show

Türkiye'den seyretmek için Firefox kullanmanız veya DNS ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor (aptalca yayın hakları kuralları!).

Ben size Firefox'u ve Modify Headers eklentisini tavsiye ederim.
 
Zat-ı muhteremin biriyle, bu programın bölümlerini toparlayıp izleme konusunda plan yapmıştık da, unutuldu gitti sanırım.

Program harika. Metal müziğin %100 Futbol'u adeta. Senelerdir ayıla bayıla dinlediğimiz/izlediğimiz adamların en günlük halleriyle gelip katıldığı, sabah programı tadında sohbet edip geyik çevirdiği; aynı zamanda şu quiz olayıyla da süper eğlendiren bir program. Ha çok mu izledin derseniz hayır ama izlediğim her bölümünden keyif aldım.

Blackie'nin katıldığı programdaki quizde, "Çocuğuna Britney dinletir misin?" sorusu sorulan hamile kızın suratının aldığı ifadeye selam göndermezsem olmaz. Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Koca koca adamlar "Maiden klavyeyi ilk kez hangi albümünde kullandı?" sorusuna 5 dakika cevap arıyorlar filan, e her şey herkesin aklına anında gelecek diye bir şey yok, çok eğlenceli oraları ya. Cevap, Somewhere In Time bu arada, ben bilmiştim. :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Zat-ı muhteremin biriyle, bu programın bölümlerini toparlayıp izleme konusunda plan yapmıştık da, unutuldu gitti sanırım.
Keşke böyle birşey mümkün olsa.. Sanırım ancak ekran kaydedici bir program ile yapılabilir, ben kaynak dosyalarına ulaşmaya çalıştım ancak başarılı olmadım. İllaki bir yolu vardır ama harddiske bunları kaydetme konusunu beceremedim maalesef. Eskiden vh1classic.com diye bir adreste idi o zaman oluyordu ancak 6. sezondan itibaren yeni adrese aldılar. Zor yani..
 
Zat-ı muhteremin biriyle, bu programın bölümlerini toparlayıp izleme konusunda plan yapmıştık da, unutuldu gitti sanırım.


Yahu baktık ettik torrentlere, yok bulamıyoruz neyabalım.

Kerry King ve Dave Lombardo'nun olduğu bölüm çok iyiydi şimdi. Bunlara tek tek cdler veriyorlar, çeşitli grupların değişik albümleri. Anlık tepkilerle sevip sevmediklerini belli ediyorlar. Iron Maiden albümünü sevgi ve saygıyla bir kenara ayırırken, System Of a Down veya Marilyn Manson albümlerine şöyle bir bakıp yere atmaları var :D

Bir de müzik dünyasında epey etkili adamlar bunlar. Sunuculardan biri Airbourne tişörtü giymiş bir programda. Airbourne feysbuk sayfasında That Metal Show'da tişörtümüzü giydiler diye capsler yayınlandı :D
 
Kaç tane CD'yi yere attılar tam hatırlamıyorum, hatta System of a Down ile Manson var mıydı onları hiç hatırlamıyorum ama Lombardo'nun St. Anger'ı frizbi gibi arkaya fırlatışı unutulmaz gerçekten. :D Ahaha ne olduğunu anlar anlamaz attı adam yere, "bana göre değil" diyor bir de. :LOL:
 
Geri
Üst