Eyyam

Şu anda demo dağıtımı sadece istanbul içine yapıldı ve tükendi.. Eğer biraz beklersiniz, bonus track içeren demolarımızı göndermeye başlıyacağız.. Birçok kişi eline demonun ulaşmadığını bildiriyor, merak edilecek bişey yok herkes demoyu elde edecek ama dediğim gibi demo tükenmiş durumda.
 
konserler

Herkesden aynı soruyu alıyorum konser ne zaman nasıl nerde? Hepsine tek ve geniş bir cevap vermek isterim. Biliyorsunuz ki, şu ana kadar yaptığımız konserlerde çeşitli cover parçalara yer verdik. Malumunuzdur ki, artık sadece kendi parçalarımızdan oluşan konser programları için kolları sıvadık. Bu arada Beste'nin ve Pelin'in sınavlarıda işin içine girince durulduk. Üstüne Salihde birkaç haftalığına şehir dışına çıkmaz zorunda kaldı. Falan Filan. Tahminimce Mart ayı gibi bizi sıkça konser ve festivallerde görmeye başlayacaksınız.
 
Konser

Evet demiştim Mart diye, geldi çattı...

19 Mart Cumartesi
Sarıyer spor salonunda
saat: 13:30

Yardım konserine katılacağız. Şoklar geliyor. !! birazda biz konuşalım..
 
klip şehir

bu hafta sonu kısa filmlerin başarılı yönetmeni "Gökmen Tosun" tarafından şehir adlı parçamıza klip çekimi yapılacak. Ayrıca "tire" adlı kısa filmden alıntılarda olacak klibi çok kısa sonra www.eyyam.net adresinden seyretme ve download imkanı bulabileceksiniz.
 
klip şehir

bu hafta sonu kısa filmlerin başarılı yönetmeni "Gökmen Tosun" tarafından şehir adlı parçamıza klip çekimi yapılacak. Ayrıca "tire" adlı kısa filmden alıntılarda olacak klibi çok kısa sonra www.eyyam.net adresinden seyretme ve download imkanı bulabileceksiniz.
 
Ellerinize sağlık Bülent ağabey. Kadroda da bayaa bir değişiklik görüyorum ben. Tancana ne oldu?Klipte var kadroda yok? Tabi Onur abi de süper davulcu ama merak ettim :) Vokalinizide geçenlerde Cem Köksalla seyrettim . Çok güzel, güçlü bir sesi var gerçekten, kendisine ayrıca başarılar diliyorum. Biliyorsunuz bizim memleketin havasından mıdır suyundan mıdır böyle sesler pek fazla çıkmıyor.

Oldukça güzel bir şarkı olmuş Şehir. Tempolu, dinlemesi keyifli. Haddime olmadan aranjmanda sıkıntılar olduğunu bazı yerlerde parçanın ziyan olur bir şekilde düştüğünü veya yanlış şekilde bir anda hareketlendiğini hissettim.(abi ne vuruyosun ya!!) :D

Parçanın sözleri çok hoşuma gitti benim. Boş kelimelerden bıkmıştım. İyi geldi.
Yolunuz açık. Taş koymasınlar veya siz durmayın diye dua falan edeyim.(kemik yağar lan!) :)
 
Eyyam'ın "Rock Makamı" isimli yeni albümü çıkmıştır.
Müziğe bu kadar emek veren insanlardan oluşan bu kadronun albümlerini korsan bir şekilde dinlememek ümidiyle...

Hakan ŞAVKLI : Gitar
Bülent GÜVEN : Klavyeli Çalgılar / Gitar / Geri vokal (Usta) :)
Mehmet Yusuf UÐURER : Vokal (Coverdale mi desem, Robert Plant mi desem?) :)
Pelin GÜRKAN GÜVEN : Bas / Geri Vokal
Sefa Deniz ALEMDAR : Davul
 
Bu arada moderatörlerden ricam bu başlığın "Amatör Gruplar" kategorisinden "Türk Rock" kategorisine taşınmasıdır.
Onlar artık albümü olan bir gruptur ve grubun kalitesi, popülerliğiyle ölçülmemelidir. Grubun her bir elemanı bu işe yıllarını vermiş ve çok büyük isimlerle çalışmış müzisyenlerdir.
Umarım bu isteğim askıda kalmaz...
 
Geri
Üst