sekreter

bu filmi izlemeden önce hep absürd holywood filmi diye düşünüyordum.ama filmi izlediğimde mazoşist bir sekreterin hikayesi çıktı karşıma.hayatımda izlediğim en enteresan filmlerden biriydi.psikolojik bir film ve hiç absürd sahne yok.hiç konuşulmayan ama tartışılması gereken bu filmi izleyen var mı?
 
çok enteresan..çok şaşırtıcı..çok tuhaf!!! BU FİLMİ İZLEYİN...önyargısız olarak izlemek gerekir filmi..çünkü yargılar çöpe gidiyo film başladıktan sonra..
 
bence gayet güzel bi film.başrollerde maggıe gyllenhaal ve james spader var.yönetmense steven shainberg.

sado mazo bir ilişkiyi anlatıyo ama hiçte klişelerle değil.
izleyin derim ben.

ayrıca 2 tane en iyi kadın oyuncu , 1 tane de orijinal senaryo ödülü var.
 
sekreter avukat arasında ilşki sado ama yani çok farklı bi sado denebilir rahatsız ikiside o kesin bişeyde..sonunda güzel bitiyo mesela..sonunda da tuhaf tuhaf şeyler var tabi ki..mesela sekreter avukatı bekliyo ya..bi kaç gün..çok etkileyici bi sahne..ve bayada özgün senaryo..
 
Aynı isimde Türk sinema tarihine adını yaldızlı harflerle yazmış bir de Hülya Avşar fimi mevcuttur. Güzel olduğu için, patronları tarafından taciz edilmeye çalışılan bir genç kızın hazin öyküsü anlatılmaktadır... Özellikle, patronun priz süsü verilmiş delikten Hülya Avşar'ı üstünü değiştirirken izlemesi ve de ağzının sularının akması post-spiritüelist Türk sinemasında kayda değer bir sahne olmakla birlikte, kahkahalar atılarak gülündüğüne de sık sık rastlanmıştır. :D :D
 
Jawbreaker bende o filmi hatirliyorum bide o filmde Hulya Avsar kaciyodu falan iki lezbiyen kadinin yanina siginiyodu diye falan hatirliyorum :D :D
 
filmin güzelliğide hatunun playboy kızı gibi olmayaşı.zaten bu tür filmlerde hep genelde beğenilmeyen hatunlar oynatılır.hatta bu tür filmler yüzünden benim böyle kadınlara ilgim arttı!
 
quote="Atalay"]Çok güzel olmayan kadın öne çıkıp beğenilmek için herşeyi yapar... Anlayana :)[/quote]
bence güzel olmayan kadın utangaç ve tedirgin olur.sanki heran biri ona sen çirkinsin diyecek diye korkar gibi durur.ve o kadınlar her zaman yolun kenarından yürüyen kadınlardır.ayrıca zaten kadınların hatta insanların çoğunda özgüven eksikliği var ve bundan dolayıda sürü psikolojisi var.anlayana...ve bundan dolayıda sürü psikolojisi var.
 
Geri
Üst