Gevende

Sayın gevende grubu üyeleri sahne performansınıza verdiğiniz önemi bu forum sayfanızada verseniz bizi accayip mutlu ediceksiniz. Hepinize kolay gelsin diyor ve sewgiynen kucaklıyuom.
 
samsun rezaleti

samsun caz festivalinde bu yıl gevende adında bir grubun geleceğini okuduğum zaman gene Şakir Demirci paraya kıyamayıp adam gibi cazcı getirememiş demiştim, haksız sayılmam; konser başladı, gevende çalmaya başladı ve gerçekten caz dinlemeye gelmiş olan bir kaç arkadaşım konser ortamını terketti. samsuna kim gelse konser dolu olur çünkü samsunda canlı müzik yapılan adam gibi bir gece kulübü yok, gevende geldi, herkes ritimde zıpladı. Performans fena değildi. Fena değildi diyorum kusuruma bakmayın, yıllar önce bir gün Ankara'da Limon'da yılların tecrübeli grubu John Doe dinlerken içeri Duman grubu gelmişti, sahneye çıktılar ve John Doe'u neredeyse çırak çıkarttılar. Demek istediğim "fena değil" bu anlamda. Müziklerini alkol ve gürültü ortamında çok anlayamadım, daha iyi şartlarda dinlemek isterim.
 
Gevendeyi gercekten tebrik ediyorum ellerim kollarim havada alkisladim emin olun sizin yerinize baska bi grup kazansaydi acik konusayim kiskanip sinir olup alkislamazdim ama HELAL OLSUN diyorum baska birsey demiyorum...
 
Ankara'ya trenle gider iken gevende'nin bi elemanıyla demoları değiş-tokuş etmiş idik. Ne leziz demoydu arkadaşım o öyle!!Ankara'daki o kısacık bikaç günümü güzel geçirme sebebimdir bu demo.Şarkı isimleri yazmıyodu demoda ama keman kullandıkları bi şarkı vardı.İşte o çok sarmıştı beni.İftihar ediyorum sizlerle arkadaşlar,ödüle doyamyın diyorum.devam..
 
Geri
Üst