Gevende

albümü kaçıncıya dinliyorum şu anda bilmiyorum ama sabah elime geçti hala dinliyorum yani o derece sıkılmadan dinlenilebilecek bi albüm olmuş gerçektende çok değişik ve güzel :)

doğaçlamamı oluyo ne oluyo bu :D ?
 
ben tuborg alive 3 de ilk defa canlı dinledim o zaman kadar da fazla birşey bilmiyordum grup hakkında sadece roxy zaferini biliyordum..
işde konsere başladılar tabi tarzı değişik olduğu için millet fazla katılamadı ve anlamadı bende dahil olmak üzere ama değişik ve güzel geldi bana en son giderken son parçada hepimizin söyleyeceği bir parça söyleyelim dedi bende dedim cover yapçaklar heralde bi başladılar ee aaa ea yeyaya felan herkez bakıyo hani bilinendi die felan çok komik bi durum olmuştu o an :D:D
 
turkiyede bir grubun boylesine cesur ve tamamen sanat adına bir muzik yapacakları aklıma gelmezdi. kendilerini cok tebrik ediyorum boyle basarılı ve tamamen ozgun bir muzik yaptıkları icin. caz,fusion,progressive sentezi cok iyi emprovizasyonlarla suslu bir album. umarım yolları acık olur bize daha nice ev gibi calısmalar dinletirler. nayu,refik,nem,gozagrı,anonim,seker cok cok iyi sarkılar. enstruman uyumları, vokal herseyiyle mukemmel.
 
Hata vermiyor.. ilk açıldığında sayfa,biraz beklemeniz gerekiyor.

teşekkürler ilginiz için.
 
Evet.

Site değişti geçenlerde,artık verdiğim link çalışmıyor o yüzden.

bu arada Geven 24 Mayıs Perşembe Günü,Soyer Kültür Merkezi/İzmir'de.
 
bu grubun "pastel adında bir kısafilmi var sanırım. çok da hoş bir filmdi. şarkılarının çoğunu dinlemedim ama çoğu yerde duydum isimlerini.
bir ara oturup şarkılarını dinlemek lazım.
kısafilmi izlemek isteyen varsa eğer;
www.benimsinemalarim.com[/url]
 
bende çok sewiom gevendeyi arada bi gider izlerimde canlı
tr de böle bi tarzla bu işe kalkışmak cesaret ister teprik ederim
 
Gevende Portekiz'de festivale katılacak

Eskişehir çıkışlı Gevende grubu Planicie Mediterranica Festival'de sahneye çıkacak.



İSTANBUL - İki yıl önce Roxy Müzik Günleri'nde birinci seçilen Eskişehir çıkışlı rock grubu Gevende, İngiltere ve Hollanda'nın ardından yurtdışı konserlerine Portekiz ile devam ediyor. 13-16 Eylül arasında Castro Verde'de gerçekleştirilecek Planicie Mediterranica Festival'de Gevende 15 Eylül akşamı konser verecek. Akdeniz müzikleri ve dans ekseninde yapılan festival sırasında Portekiz izleyicisinin Gevende müziklerine eşlik edebilmeleri için iki günlük dans atölyesi de düzenlenecek. 2000 yılında Eskişehir'de kurulan ve 2006 yılı sonunda 'Ev' isimli ilk albümlerini çıkaran Gevende, bugüne kadar London Pulse Music Festival, Orient Sessions İstanbul Caz Festivali, Terschelling Oerol Festival, Amsterdam Roots Festival, Ankara Uluslararası Caz Festivali, Atina Beyond The Music Festival, Eskişehir Caz Festivali, Kayafest, Samsun Caz Festivali, Barışarock, H2000, RadarLive gibi pek çok önemli müzik organizasyonunda yer aldı. (Kültür Sanat)

Not:Alıntıdır
Kaynak:http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=230137
 
Bugün sarısıcak denilen o programda Emre Aydını izliodum bi yandanda uzuluyodum taki cnn i açana kadar..Gevende Cnn de yayınlanan Gece Görüşü programına konuktu birden yüzüm güldü onları görunce iyi ki varlar çok tatlı insanlar müzikleride bir okadar kaliteli..Portekize gideceklerini söylediler size tüm içtenliğimle başarılar diliyoru umarım çok uzun yıllar varolursunuz..
 
Kadife çekiç performansı neydi lan öyle.Süperdiler.Saksafoncuya çok güldüm. :) Adam çok iyi çalıyor onda bir prblem yok ama neden sürekli güldüğüne anlam veremedim :) Semaver kumpanya ile de iyi uyum sağladılar.Ahmet'in doğaçlamalarını dinlemek çok eğlenceliydi.Güzeldi yani en nihayetinde.Gevende canım daha ne olsun.a-aaaa
 
Geri
Üst