Deus-ex Machina

yinemi korn calcaz? olm birazda nightwish blind guardian falan calalım... ne calcaz korndan? biliyosun banim pek alakam yok kornla falan? nese hadi bakam!!!
 
Arkadaşlar forum kurallarına bir dikkat edelim lütfen..Erayım kardeşim yapma gözünü seveyim biraz "türkçe" yaz mesajlarını..Öpüyorum gözlerinden...:D
 
ya eminciğim... ne yaptım ben gayet güzel bir türkçeye sahibim... türkçede okuyorsun diye niçin böyle yapıyorsun... kardeşim? söyle bana... öpüyorum gözlerinden..
 
ayrıca arkadaşlar D.ex.M'in S.D.U bahar şenliklerinde çıkmasına nasıl bakarsınız? çabuk cevap veriniz.. ona göre ayarlıyacağım... bakınız ne kadar kibarım:)
 
beyler yaklasık 2 hafta sonra büyük ihtimalle konser olucak.. burdan soyliyelim.. herkesi bekliyoruz..(olursa tabi).. afişleri gorursunuz zaten..
 
Arkadaşlar D-ExM son kadrosunu oluşturmuş durumdadır hayırlı uğurlu olsun nediyim =) işte son kadro...

Eray Okbay;Drums (elgar)
Seltay Sobutay;Guitars,Backing Vocals
Emin Karasöğüt;Bass (bossanova)
Murat Özgen Özkan;Vocals (liquoredmind)
Bilgin Çınar Metin;Keyboards,Samples

Grup bu kadroyla ilk konserini bir aksilik olmazsa Mayıs ayı içinde Süleyman Demirel Üniversitesi Şenliklerinde vericektir...
 
Arkadaşlar gitaristimiz seltay istanbuldan kalkıp antalya'ya gelmeye karar verdi...bu konser var anlamına geliyor...yarın veya bu akşam burdan konserin detaylı bilgileri verilicektir...bekleyiniz =)
 
Geri
Üst