Scrubs

Yenilikçi esprilerin ardı arkası kesilmiyor Scrubs'ta. Güldürüyor ama yüzeysel kaldığını düşünüyorum, bir şey kazandırmıyor yani. Gerçi çoğu dizi öyle, değil mi?

Saygılar...
 
Yuzeysel diyerek yemis bitirmisin diziyi be Onur :) Görebilecegin aslinda en guzel dersler veren ve hayat konularina baglayan dizilerden biri. Ha zaten 20 dakikalik dizi tipinden cok derine girmelerini bekleyemezsin ama guzelce dokunuyor her seye ve sonra dusundurmesini bilen dizilerin arasinda gelir. Ellerinde olan 20 dakika ile her dizinin sonunda J.D`in aldigi dersi aciklamasi sirf yuzeysel kalmadigini gösteriyor. Elinden gelse daha fazla yapicak ama bu basta bir de komedi dizisi oldugunu unutmamak lazim. Kendi turunde yine normal drama tribinde dolasan dizilerden daha guzel dersler veriyor...
 
Yani demek istediğim aslında şudur sevgili CedriX: Family Guy ya da The Simpsons gibi komedilerin yanında Scrubs'ın düşündürücülüğü ve derinliği tartışılır. ;)

Sevgiler...
 
Sevgili silent_guitar diye basliyim :)

Dizilerin birbirine oranina göre ararsak hep bir tanesi zaten daha yuzeysel kalir ve verdigin 2 örnekten Family Guy`a bir sey diyemem(1 kere izledim sadece) ama Simpsons`a gelirsek eger komik bir konuyu alip en fazla 2 tane olmak uzere politik laf sokmaktan öteye gitmeyen bir dizidir Simpsons. Ha bu sevmiyoruz anlamina gelmez ama Scrubs aslinda politik ders vermedigi gibi icinde politik önyargilari komik olarak yansitabiliyor. Espinoza`nin kenar mahalle davranisi ve Turk`un siyah adam kriterlerinin coguna uymasi falan filan.

Ha yuzeysel derken aslinda su an mesaji yazarken daha iyi anliyorum ne demek istedigini. Simpsons kadar ya da baska bir dizi kadar lafi gözune sokarak dusundurmuyor ama gulmeler disinda baya da hayat dersi alabilecegin bir dizi....
 
Aslında mesjımı atarken Family Guy ve The Simpsons haricinde South Park'ı da yazacaktım, unutmuşum. Yani aslında "yüzeysel" dediğim şey, diğer güldürülere nazaran daha yavan olduğu ve senin de dediğin gibi lafı gözüne sokmadığıdır. ;)

Sevgiler...
 
Bu çarşamba son sezon olan 7.sezon başlıyor. Zach Braff sinema kariyeri için diziyi bitirmek istemiş. Ama oynadığı iki filmi de (Garden State- Last Kiss) beğenmedim. Komedi unsurları en alt seviyede,fazla duygusal yoğunlukta yaşatmayan filmler maalesef.Umarım bundan sonrası daha iyi olur.
 
Bence Scrubsı bırakması sadece oyunculuğuna yarayabilir.Çünkü son filmi Last Kiss'de resmen J.Dyi gördüm Zach Braff'da.bu kadar uzun süredir oynaması sonucu olsa gerek bir türlü o rolden kurtulamıyor.ayrıca iki filmi de kötüydü bence.hele Last Kiss facia
son sezon olması biraz üzücü.Dr Cox özletecek kendini
 
DakotaRain demiş ki:
Bence Scrubsı bırakması sadece oyunculuğuna yarayabilir.Çünkü son filmi Last Kiss'de resmen J.Dyi gördüm Zach Braff'da.bu kadar uzun süredir oynaması sonucu olsa gerek bir türlü o rolden kurtulamıyor.ayrıca iki filmi de kötüydü bence.hele Last Kiss facia
son sezon olması biraz üzücü.Dr Cox özletecek kendini

Last Kiss'i izlemedim de, Garden State'te J.D. değildi :D
 
Bu akşamki sezon finalinde Zach Braff ve Sarah Chalke diziden ayrılıyorlar. Z.Braff senaryo gereği bir daha ki sezonun ilk birkaç bölümünde olacak, S.Chalke'de bazı bölümlerde konuk oyuncu olacakmış. J.D siz bölümlere hazır olmak gerek.
 
8-adBX9Wn3Q.jpg


ey gidi ne makaraydı be....
 
Geri
Üst