Ihtiyaç Molasi

vay be.. ne zamandır bu başlığa uğrayacaktım bugüne kısmetmiş.. Bu grubu önce canlı performansları ile tanımıştım.. oldukça güzeldi.. Fakat enstrümantel yapmaları tercihimdir.. Sözlü olan bestelerini çok beğenmemiştim.. Bir ara dream tv'de kliplerini gördüğümde vay be albüm çıkarmışlar sonunda dedim ama pek ilgi görmedi sanırsam.. Bu arada klip çektikleri şarkı benim de favorimdi.. Konserde ilk başlarda çalmışlardı onu..
 
chaatay, ihtiyaç molasının ilk albümü milad'ı, Kadıköy'de akmar pasajında Zihni Müzik'te bulabilirsin. İstiklal Cad. Ada Müzik'te de genelde bulunuyor.
 
Grup'tan sadece kemancı Tolga ile Bascı Sinan Murat Yılmazyıldırım'a konser ve albümlerde eşlik ediyor. Düzeltmek istedim. İhtiyaç Molası şu anda 5 kişi zaten. Bütün konserlere 5 kişi çıkıyorlar. Ve gayet iyi çalıyorlar.
 
herzaman tolga ve sinan ı murat yılmazyıldırım'ın yanında görmek isterim. tolganın mükemmel keman ve klavyesi sinanın basıyla sadece myy ye yakıştırabiliyorum onları.. ihtiyaç molası hakkında yorum yapamıyorum sadece dinledim ve beğenemedim maalesef diyebilirim...
 
1buçuk albümünde türkçe sözlere geçiş dışında müzikal kalitelerini aynı çizgide devam ettirmişler...milad albümünden sonra benim beklentilerimin altında kaldı 1buçuk...milad çok sevdiim bi albümdür...bulun dinleyin derim...

albümün tek tolga çebi bestei ay en sevdiğim 2. parça...favorim ise umut...sus,dümeni bırak da sağlam parçalar...

isterdim ki bu albüm enstrümantal olarak yayınlansın...ama Türkiye'de progressive rock yapmak cesaret işi zaten:) albüm birde enstrümantal çıksa ne kadar satabilirdi ? yada hangi kişi veya şirket albümü yayınlardı?

neyse değerlerini bilen insanlar az da olsa var !
 
bu albümü ben de edindim ve bence de süper olmus ya!ilk albümü arıyan tayfaya ben de kendimi katayım :)) bu albüm söle türkçe sözlü progressive rock adına yapılmıs cok nadide bi albüm olarak duruyo,enazından simdilik sizce?
 
ilk albümlerini dinlemeyenlerin albüme cok iyi demeleri normal belki ama bence bu albüm kötü hatta cok kötü.. cok değişmişler. şafak ongan ile röportajlarında söyledikleri beni gercekten cok üzdü. söyledikleri şu (egerki ilk albümü dinlemişseniz daha iyi anlayabilirsiniz) "biz ilk albümde sevdigimiz şeyi yaptık. içimizden gecenleri. fakat arkamızda ne plak şirketleri nede promosyon fırsatı oldu. bizde piyasaya daha yakın şeyler yapmaya karar verdik. 2. albümü dinleyip hayal kırıklıgı yaşayanlar(arasına bende giriyorum) 3. albümü hiç dinlemesinler." burdan cıkarılacak sonuc 4. albüme kadar pop/rock yapan bi ihtiyac molası görücez ne yazıkki. gerci ayakta kalabilmek için bu şart olsa gerek.(imho)
 
yok o röportajı bende dinledim ilk albümü dinleyen bu albümde hayal kırıklığına uğrıcaklar ama dinlemeyenlerde 3. de hayal kırıklığına uğrıcaklar dendi yani 3. albüm ilki gibi olcak umarım enstrümantel işler yapmalarından yanayım
 
Geri
Üst