Vampirle Görüşme

filmi seyrettikten sonra büyülenmiş bi şekilde kalabalığa karışırken yürüyüşümün falan değiştiğini fark edip,evet ben kesinlikle bi vampirle tanışmalıyım diye düşündüren film.günlerce etkisinden kurtulamadığım gibi defalarca seyretmeme rağmen aynı şekilde etkilenirim hala.izlememek büyük kayıp derim başka bişiycikler demem.
 
Normalde Tom Cruise' i bir oyuncu olarak pek sevmem, Brad Pitt'i ise çok severim. Fakat ilginçtir, bu filme Cruise'yi çok yakıştırdım, Pitt'i ise hiç beğenmedim. (Belki de uzun -özellikle atkuyruğu-saçı yakıştıramamamdandır.Hatta Antonio Banderas'ı da pek sevmem, o da süper yakışmış bence filme, ağır makyajla falan da olsa :D

Harika bir film, çok keyifli...
 
Coppolla'nın Dracula'sı ile birlikte en iyi vampir filmi..Vampirlere sempatiyle yaklaşmamızı sağlıyor..süper replikleri ezberimdedir..arada sırada izlerim hatırlamak için..Tom Cruise çok yakışmış bütün o yakışıklı olduğu filmlerden sonra oyunculuk da süper..Brad Pitt biraz mızmız (Lestat'ın dediği gibi) karakterde o yüzden çok sevemedim..Ama Kristen'de o yaşta nasıl vermiş 30 yaşındaki kadın duygusunu...
Gerçekten defalarca izlenecek film..Ben hatırlayıp izledim ve çok keyif aldım..Forumdaki arkadaşlara da hatırlatmak istedim..
 
go_hell demiş ki:
Richie_Sambora demiş ki:
Benim ilk izledigim filimdi.Bence devamı gelmeliydi.Filmi daha bitirmemişlerdi. 8)
izlediğin ilk filim mi?
kaç yaşındasın 9 ,10?
it' bullshit:p

Evet izledigim ilk filimdi.Yazlıkda açık hava sineması vardı ve 1 bilet fiyatına 2 filim gösterimi yapılıyordu.O zaman 7 yaşındaydım 94-95 yılları falandı herhalde zati filim 94 yapımı.Hatda aslında 2. izledigim filimdi vampirle görüşme sinemada.Çünkü ilk filim hız tuzagı idi Speed yani sonra vampirle görüşmeye geçilmişti.

Ben hala 2. sini isterim ama kesin ezik bir şekilde yaparlar şimdi.
 
Vampirler hakkında yapılmış zilyon film vardır ama bence en özgün ve kalitelileri Vampirle Görüşme ve Bram Stoker's Dracula'dır.Tipik senaryolara bu iki film farklı yaklaşım getirebilmiştir.
 
Underworld,Kate Beckinsale adli ilahe dışında öne çıkan bir film değildi bence...Senaryo daha iyi işlenebilirdi.Interview With The Vampire ve Bram Stoker's Dracula başta kadro olarak bile çok üstün diye düşünüyorum.
 
Hepinizin taktiridir ki oyuncu kadrosuna bakıldığında inanılmaz bir şekilde duran bir film öncelikle. Bende izleyenlerin yorumlarından dolayı büyük beklentiyle izledim filmi ama maalesef ki hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Vampirlerle ilgili çekilmiş filmler arasında en iyilerinden olabilir fakat yine de beklediğim düzeyde değildi film.

Yine de makyaj, kostüm vs. olarak bakıldığında hoştu diyebilirim. :)
 
kingofloss__ demiş ki:
Underworld,Kate Beckinsale adli ilahe dışında öne çıkan bir film değildi bence...Senaryo daha iyi işlenebilirdi.Interview With The Vampire ve Bram Stoker's Dracula başta kadro olarak bile çok üstün diye düşünüyorum.

lafları ağızımdan aldın king :LOL: bende senin gibi düşünüyorum.interview with vampire ve bram stoker's dracula en iyi vampir filmleridir.underworldise zaten bir çizgiromandan alınma.o yüzden fazla bişey beklemeye gerek yok.gerçi ikinci filmini sevmiştim. iyi kotarmışlardı.aslında bu konuda en iyi WOD(world of darkness) ama işte onunda filmlerini yapmıyorlar.gerçi underworld,blade,angel hatta buffy bile WOD'dan besleniyor konu olarak ama şöle adamakıllı bir filmini izleyemedik. :cry:
 
vampirlerle ilgili bir film deyince akla(en azından benim aklıma) fantastik korku, gerilim, aksiyon(underworld işte mesela) gelir, ama bu film tam bir drama olduğu için çok sevmiştim...en sonunda insanların(vampir daha doğrusu =)) hayatlarının, duyguların, muhteşem oyunculuğun öne çıktığı, korku iğrençlik kan şiddetin geri planda kaldığı bir vampir filmi...he diğer alışıldık vampir filmlerini de seviyoruz tabii ama bu başka..

......SPOILER........
............................
hele son sahnede Lestat'ın ben bu hikayeyi yüzyıllardır dinliyorum babacım deyip radyo açışı ve o an sympathy for the devil çalması olayı bitirir.. :twisted:
 
kingofloss__ demiş ki:
Vampirler hakkında yapılmış zilyon film vardır ama bence en özgün ve kalitelileri Vampirle Görüşme ve Bram Stoker's Dracula'dır.Tipik senaryolara bu iki film farklı yaklaşım getirebilmiştir.

Bir de Guillermo del Toro"nun 1994 tarihli "Cronos" u vardir, o da vampirlik olgusuna cok farkli yaklasan etkileyici bir filmdir. Aslinda Del Toro"nun yaptigi hemen hemen hersey enfestir bence. :)
 
11-8.jpg

10-2.jpg

InterviewVampire74.jpg

interview-vampire.jpg

shot01.jpg

shot03.jpg

shot04.jpg

shot06.jpg

shot16.jpg
 
Geri
Üst