Game Of Thrones

Kardeşim zaten 2. bölümü şimdi izlesen, 2 hafta bekleyeceksin 3. bölüm için... Ne gerek var, şunun şurasında pazara ne kaldı? Haa ben Dothrakice öğrendim diyorsanız orası ayrı. :D

Mağaş re huminooo
 
Ben dayanamadım cuma gecesi izledim. Böyle erken çıkınca denge bozuluyor. Ne güzel dün izlemiş olacaktık... O değil de 10 bölüm çok az abi. Kaldı 8 bölüm mk (karamsarlık).

Kendimize gelelim de bölüm kritiği yapalım, hava kapalı ben de ayılamadım henüz.
 
Böyle kapalı havaya can kurban. İkinci bölümü de olması gereken günde, dün akşam merasimle izledim :D

Vallahi de "sallasan krala çarpıyor" yönündeki genel kamuoyu görüşü çok doğru. Bu bölüm de bence hazırlık bölümlerinden biri gene. Herkes savaş öncesi bi ordu yapma, gemi alma, yolculuğa çıkma telaşında. Greyjoy hanedanı ve başkent Pyke ilk kez göründü. Kızkardeşine hallenen ezik Greyjoy'un godoşluğu da tescillenmiş oldu. Çok öyle hareketli bölüm değildi ama Tyrion reyizin eski kumandanı devirip yenisini atama şekli yeter. İçimin yağları eridi resmen, bir de sürgüne gönderdi hain köpeği.
Ghost: adının hakkını veriyorsun, atıl Ghost! Sahibin olacak Uğur Boral da başını belaya sokmadan duramadı gene peheyy.
 
bacısını mıncıklamasa iyiydi. kızda fena orospi. demiyo ki ben senin bacınım.

valla bu bitince yeniden "Rome" dizisine başlıcam. tv de kese kese 20 dakika veriyorlardı,şimdi netten uzun sansürsüz hbo versiyonunu izlicem bu bitince.
 
demek o ihtiyar erkek çocukları, o mavi gözlü yaratıklara verdiği için yaşayan son hane orası. o zaman o yaratıklarda ordu kuruyor demektir. e bebeklerle savaşamayacaklarına göre onlarla falan mı besleniyorlar acep? yalnız adamda fabrika değil sonuçta, beslemeye yetecek kadar çocuğu yapamaz. çok soru takıldı kafama.
 
the tudors un boleyn kızını da gördük. kral kocası jeoffrey piçinin kellesinin sözünü verdi stark hanıma. iyi yaptı da herif hardcore gay çıktı. mundar etti hatunu. güzelim memişlere bile dokanmadı. :D cüce reyis güçleniyor. o şerefsiz sülaleden tek adam gibi adam olduüu için seviniyom şimdilik. sibel abla yine iyi oynamış. söz ömer zülümdül de:"Yalçın ne maç oluyo be!"
 
Yemin ediyorum gerilim bu, adrenalin bu. Sayfanın ortasında durup, o tuşa basmakla basmamak arasında gidip-gelmek. Oha lan mazoya bağladım. neredeyse hoşuma gidecek. Çok merak ediyorum ama kendimi tutmalıyım.
 
theonda tam piç çıktı. joffrey 1 theon 2 arkadaş. ahanda yazıyorum buraya. zaten ilk bölümden beri ısınamadım tipsize.

renly akıllı ol. yakışıklı adamsın. kraliçede maaşallah yani. derdin ne olm senin?

imp zeki adam. o ihtiyarada ayar oluyordum. kessinlerde çükünü görsün ipnetor.

sansa ne zaman eline hançeri alıp bi joffreye, bi güzel kraliçeye saplayacak acaba. onuda ayrıca merak etmekteyim.

kızın olacaksa arya gibi olacak bu arada. ne şirin ne zeki şey o öyle. ablası gibi mal ötesi değil.
 
Diziye Nathalie Dormer girmiş, vayamino... Her tarihi yapımdan çıplak olarak çıkıyor kadın. Casanova, Tudors, şimdi de Game of Thrones... Imp'in şovunu izledik bu bölümde, kart zamparayı aleminden etti o kızı kurtardı ya güzel oldu. İlk önce bir teklik attı, sonra herife tekrar bakınca geri dönüp bir teklik daha koydu, "sen de haklısın, anca kurtarır" der gibi ahaha bayıldım. Ayrıca bu satırları dün spoiler tuşlarına basmama konusunda kendimi tutabildiğim için muzaffer bir edada yazdığımın da bilinmesini isterim.

Velhasıl tayfanın yarısının gözükmediği bir geçiş bölümü daha izledik. Yani güzel ama şaka maka kalan bölüm sayısı 7. İzlerken zaman yavaşlasın istiyor insan... Şunu fark ettim ki filmde kullanılan aksan ve hane isimleri baya hoşuma gidiyor. Yani Londra'nın semt takımlarına bölünmesi ve her takımın bölgesinin belli olması hesabı bir dağılım var ya, acayip hoşuma gidiyor. Bazı bazı karışıyor gerçi... Dün tacı takmış olan Baratheon'u tanıyamadım bir an, yatakta çözdüm herifi. :mal: Nathalie ablamız da bizde her yol var diyor, ne istersen yaparız diyor ama yok.

Ayrıca savarain; Brienne sana kesikmiş lan. :D
 
O ne lan öyle erkek gibi? Ben Lena Headey'e aşıkım. O kötü kraliçe rolünü de hiç yakıştıramıyorum kendisine. Canımız ciğerimiz Sarah Connor'ımız o bizim. Greyjoy hanedanı da nebçim la öyle, kızları erkek gibi. Erkekleri kız gibi :D
 
duşa sokturur adamı bu kraliçe. :D

natalie-dormer-natalie-dormer-10169260-364-480.jpg
 
Geri
Üst