Defakto

Aranızda izleyen varmı bilmiyorum ama cnntürk'ün yeni yanın döneminde yaptığı en güzel program Sunuculuğunu Berkun Oya’nın üstlendiği yeni birçeşit sohbet programı her hafta ünlü bir konuk geliyor ve programda gündemdeki olayları ti'ye alıyorlar tek kelimeyle süper diyebilirim herkese tavsiye ediyorum ;) Programda birde kadrolu bir dansöz var hep biryerlerde çıkıp göbek atıyor :LOL:

çarşamba saat 22.05 Cnntürk
 
Cidden meraktan soruyorum neyini beğendin programın :) Son programdı sanırım Ayten Alpman vardı kadının konuştuklarından hiç bir şey anlamadım. Anlattıklarından değil de sürekli gereksiz yerlerde teaserlar giriyor araya konuşmalar sürekli kesiliyor dansöz şıkır şıkır oynuyor falan. Bir adam vardı ağzında düdük sözüm ona halktan birini alıp fikir beyan ettiriyorlar.
Sunucu kişinin konuk karşısında rahat takılırım siz anlatın ben dinliyorum havaları rahatsız ediciydi. Farklı programlar benim de hoşuma gider ama sanki marjinal olalım diye fazla zorlama olmuş gibi geldi bana.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Değişik bir program yani çok farklı bir konseptte farklı olucaz demişler ve harbiden olmuşlar :LOL: Bunların hepsinin dışında yeni nesil oyunculardan en beğendiğim insan berkun oya sunuyor konuklara davranışlara gelince zaten bunu bilerek katılıyorlar yani orda onlara saygısızlık ediliyormuş gibi değil nasıl zagada konuklar hiç konuşamaz izlerlerya öyle işte :) Neyse ne diyordum berkun oya çok hoş birisi :LOL:
 
- ne oldu?
a) bir sey olmadi.
b) cenaze kogusu
c) garo mafyan
d) cenaze kogusu

ve yarismaci d secenegi 'cenaze kogusunu' secer.ve bunun için gerekçeleri vardır..sayar :)

diğer soru şu;

' hi? '
a) .samet aybaba
b) .abba
c) . garo mafyan
d) . [emzik ikonu ve anlatımı ehihi şeklindeki bebek gülmesi sesi]

ve diğeri şu;
'3' nedir?
a. üçtür
b. dört
c. garo mafyan
d. ->'

ve diğeri;

kaç oldun sen şimdi?

a) baronlar arasında
b) cıs tık cıs tık (haiir film müziği eşliğinde sanırsam :)
c) garo mafyan
d) ıps tık ıps tık (bu kez el hareketi azcık deişik)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
FeNa demiş ki:
kaç oldun sen şimdi?

a) baronlar arasında
b) cıs tık cıs tık (haiir film müziği eşliğinde sanırsam :)
c) garo mafyan
d) ıps tık ıps tık (bu kez el hareketi azcık deişik)

Bunda çok gülmüştüm ya :LOL: cıs tık cıs tık cıs tık :) burhan öcalın konuk olduğu bölümdeydi sanırım :roll: seviyorum berkunu ben ya :oops: :LOL:
 
ne beğenerek izliyorum ne de beğenmiyorum.. ikisinin arasında biryerde... değişik, farklı ama çok fazla aşırıya kaçırıyor bazen ve sıkılıyorum zaping yapıyorum... yani ne iyi ne kötü ilginç....
 
başından sonuna kadar dayanırsanız ilginç bir okadarda iyi tiya almalarla karşılaşıyorsunuz ama zap yaparken takılırsanız hiç bir şey anlamazsınız

bende beğeniyorum
 
kenny demiş ki:
Büyüyünce ne olucan ? sorusuna felsefe yapmıstı cok guzeldi ya
seceneklerde garip el işaretleri vardı bide garo mafyan tabi
harikaydı o yaa. adam bii basladı öle bi gerekceler sayıyorki allah allah. ama sonnuc yine yanşlış çıkıyor. garo mafyan sanırım manisaya gidenlerdendi. tom hanks ile bi projes vardı. evet evet hatırlaım bi projeleri vardı onların. yok yaa sanırım garo mafyan tek manisaya gidendi hatta olaylar olmustu falan. garo mafyan manisaya gitmişti diye. :) yarılıyorum adamın laflara yaa...
 
erkin koraylı olan çok iyiydi..ben izliyom..ben bu aralar herşeyi izliyom ya o ayrı bi mesele..televizyon coçuğu oldum resmen..bi neden aramaya gerek yok yani mesela bir yerden bi yere gidiyo ya mesela işte aniden soru soruyo falan filan insanlar bu ne demek şimdi diyo..neden arama kardeşim gördüğün işte..bu tavrı sinema da davıd lynch te görüyo..yanlış anlamayın yani kıyaslıyon mu fln diye değil örnek sadece..berkun oya nın oyunculuğu da yani ben beğeniyom..iyi filmlerde oynuyo zaten..(bana göre iyi filmler)
 
yo bence erkin koray çok farkındaydı..o programı sevmedim..diğer yarışmacıların haberi yoktu sanki erkin dayı çok zorladı..ztn program izlendikçe konuklar doğal olamayacak..hani gülünesi şeyler çıkmıycak..bi zekeriya beyaz bi nasuh mahruki olamazlar..adamlar şoktaydı :)
 
Geri
Üst