Umut Kuzey

bu kim ya ? nette mp3'ü falan var mı ? bi dinleyelim hakkında fikir edinelim. webine girdim sözleri falan beni pek sarmadı. dizaynı da çok hoşuma gitmedi. ilk izlenim olarak hoşlanmadım, ama bir dinlemem gerek...
 
sitede şarkılarım kısmında şarkı isminin üzerine tıklayınca ufak bir pop-up açılıyor onu kapamazsan şarkıların bir kısmını dinleyebiliyorsun, bence fena değil ama iyi de diyemem adaşın için...
 
UMUT

Arkadaşlar ben cover şarkılardan bıktım..Hergün televizyonda iğrenç sesleri ile şarkıları mahveden pop star yarışmalarındanda bıktım..Artık yeni şarkılar istiyorum..Umarım Umut'un albümü öyle olur ;)
 
umut'un şarkılarının birçoğu kendine ait.diğerleri de yeni ve daha önce bilinmeyen şarkılar.o yüzden içiniz rahat olsun.bu arada herkese iyi bayramlar.
 
UMUT

Arkadaşlar Umut la ilgili yazıları okurken çok şaşırdım..Umut'un yazısını okudum..Umut ta zaman zaman burada olacakmış..Çok sevindimm..Umut a şunu sormak istiyorum..Yeni albüm ne zaman çıkacak? Eskişehirde konser vermeyi düşünüyor mu? ;)
 
çok şükür bitanesi gözüktü. bi konuda ters köşeye yatmış olabilirim hocam ama umut un digerlerinden farklı oldugunu anlatmak cok kolay hangi sanatçı fun clup üyelerini illerine gittigi zaman toplanıp görüşüyor ama umut bunu elinden geldigi kadar yapıyor. sadce bu konudamı hayır tabekene. müzigi ve besteci kişiligiylede dierlerinden farklı. konserini anlatmama gerek yok sanırım kim 6 saat boyunca durmadan şarkı söyleyebilir.. umut..
 
umut

mrb evet herkes bir gun umutlanacak cok guzel sarkıları sesi her seyiyle mukemmel bence onu dinleyin pisman olmassınız onu daha yakından tanımak icin www.umutsertler.com dan gerekli bilgileri alabilirsiniz yeni kasediyle bomba gibi geliyo zaten kendinize iyi bakın ben bisey biliyorumda soyluyorum byee
 
eveeeeet.
kaç zamandır internete giremiyordum.
ancak bugün nasip oldu. umutun yeni albümünü ben de herkes gibi sabırsızlıkla bekliyorum. eminim müthiş olacak. forumda UMUTun yazısını okudum ve yeniyılın başında çıkıyormuş. çok sevindim. umarım hayırlısı olur.
 
UMUT

Umut'u pek çok insan tanımayabilir..Fakat önemli olan Onu tanıyanların nasıl tanıdığıdır..Umut'u ilk albümünden beri takip ediyorum..Kendi çizgisini bozmadığı gibi, müzik piyasasındaki yozlaşmayada dahil olmadı..Onun gönül salıncağı isimli şarkısını çok beğenerek dinledim..İzmir Fuarındaki Konserinede gitmiştim..Ve üç saat hiç oturmadık..Çok eğlendik..Umut sakın değişme ve böyle devam et..Sevenlerin artacaktır..Buna gönülden inanıyorum..
 
selam sonunda bende burdayım...Herzaman tüm UMUTseverler gibi onun yanındayım...UMUT vaktini sevenlerine ayıran,herzaman kendini yenileyerek karşımıza çıkan...müziğe kalite katarak aramızda olan bi sanatçı...
Ne diyim yani UMUT bizim umudumuz herşeyimiz...onu çooook seviyoruuuuz... ;) :D
 
umut'un gelip buraya yazması iyi olmuş, topic 2 kişinin 5 sayfa "ay evet çok güzeeeeelll" mesajlarından kurtulmuş oldu en azından..

metin türkcan konusuna açıklık getirilmeli diyorum, kayıtlar son bulmak üzere olduğuna göre çaldı mı çalmadı mı?
 
Geri
Üst