Dans

birkaç aydır tango yapıyorum ve inanılmaz zevk alıyorum... tutkunun dansı olan tango ben de bir tutku haline gelmekte.. ilgilenenler varsa istanbul için tavsiyede bulunabilirim :) kesinllikle terapi gibi, çok yorucu oluyor dersler bazen ama herşeye değer...
 
abijim dans teq başına yapıldıında ruhun arzularını ve benliğini müziğe bağlı olarak vücud diliyle dışa vurumudur
ama eğerki iki kişi yapılırsa işte o zaman arzuların yatay olaraq sewişmesi başlar ;)

hemen hertarz dansla urajmıj biri olaraq size bi tiyo ortam baysa bile bişiler hissettiğiniz birini mutlaka dansını görceiniz biyere götürün derim vede notunuzu tutun :)
 
acelem olduğundan bu konunun tüm sayfalarını okuyamıyorum açıkçası o yüzden birazdan soracağım soru hakkında daha önce konuştunuz mu bilmiyorum,mümkünse beni kınamayın.
ankara'da dans eğitimi veren öğrenci bütçesini sarsmayacağına dair garantili bir yer var mı?(dans derken rock n roll funk vs kastedilmektedir.bilginize...)
 
Son zamanlarda sevgilimin sürüklediği bir şey; dans.

Sürekli olarak Tango'nun kuralı yoktur vs. Esas olan sezidir ve erotizmdir etkilenirsin bir anda partnerinden gibi şeylerle aklımı kurcalasada ve ne kadar uğraştırsada funk funk funk sadece funk varmış dans olarak hayatımda bunu anladım :)
 
dans..tek kelime söylemeden kendini ifade etmenin en güzel yolu bence.insanı gerçekten rahatlatıyo ve kendisi gibi olması için bi fırsat veriyo.dansla uğraştım ama fazla uzun süreli olamadı malesef.şimdi yeniden devam..jazz dans ve modern dans konusunda ileride profosyonel olarak beni hazırlayabilecek dans eğitim merkezleri biliyosanız tavsiyenizi bekliyorum arkadaşlar...
bi de geçen günlerde c-walk diye bi dans türüyle tanıştım ayak dansı olarak da geçiyo .eğlenceli bişey..
 
Geri
Üst