Turkrock Sinema Kulübü

Güney Amerika filmlerinin bende her zaman ayrı bir yeri vardır, işte onlardan iki tane; ilki Dokuz Kraliçe ya da orijinal adı ile Nueve Reinas ,yazılcak çok şey var ama ne desem spoiler olur gibi hissediyorum, güzel senaryo ve harika kurgu, su gibi akıyor cinsinden, izlememiş olanların hayır duasını alırım, pişman olmazsınız. İkinci film ise Gözlerindeki Sır, orijinal ismi El Secreto de Sus Ojos, en iyi yabancı film heykelciğini eze eze alan film, offf ilk kez izliyor olmak isterdim :)



0247586.jpg
1305806.jpg
 
Yahu şu Horrible Bosses'a nasıl katlandınız... Kevin Spacey parasız mı kalmış, senaryo mu bulamamış da bu filmde oynamış arkadaş. O ince sesli lavuk zaten ayrı ayar etti beni, film bitmek bilmedi lan onun yüzünden. Aman diyeyim benden uzak olsun. Jennifer'cığım sen ayrıl, gel bakayım şöyle...

Bir daha komedi filmi izlemeden 2 kere düşüneceğim.
 
Çok olumlu yorumlar okuyup bir hevesle izledim ama ben de beğenmedim yau. Jennifer Aniston gerçekten apayrı ama. Bir üstte cemtknz'ın yazdığı Gözlerindeki Sır adı filmi de ne zamandır bekletiyorum. Şimdi aldım gazı, en kısa sürede izliyorum bakalım.
 
Musallat 2 Lanet

Diyorum türk filmine gitmicem gene gidiyorum.Korku filmi bizde komediye dönüyor bikerede şaşırtın.. birde Türkü Turan oyunculuğu iyi kendi acayip itici bi kız.
 
Şimdi i am legend i izledim güzel filmdi fakat ırkçılık filmlerinden aldığım hazzı hiçbirinden alamadım henüz bazı psikolojik gerilim filmleri dışında. Pianist, american history x ve hayat güzeldir kraldır.
 
Henüz değil fakat iyi yorumlar okumadım, bu ayda yattı sinemada film izleme zevki. Eskiden ne güzel filmler çıkardı kışları. Bu sene de sinemada film izliceğim sayı 1-2 yi geçmicek gibi =)
 
Bırak sinemayı ya valla laptop ve kulaklıkla yatağa yatıp izliyorum üst üste bir kaç tane, sinemadan çok daha fazla sarıyor. Bu arada dediğin filmi büyük ihtimal bu akşam izleyeceğim AYKAN yorum yaparım izleyince ; )
 
kisin turk filmleri sezonu bahar ve yaza digru saglam yapim yabanci filmler geliyor... batman, spiderman, titanlarin savasi, underworld... farkli tarzda islenen kirmizi baslikli kiz hikayesi gibi simdi pamuk prenses ve avci geliyor... yerli yapimlarda berlin kaplani var yakin tarihde ardindan fetih... umarim fetih hayal kirikligi yaratmaz...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
 
A space Odyssey.Tam bir bilimkurgu.Stanley kubrick in en başarılı yapımı.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Işık hızı,4.boyut uzay-zaman kavramları ile ilgilinenler kaçırmasın derim.Müthiş bir film
 
Geri
Üst