Pedal Adaptör Arızası Yardım

R

rudipell

selamlar. gerçekten çok sinirimi bozan bir sorunum var ve ne yapacağımı bilmiyorum. dod yjm pedal aldım fakat pek bilgim olmadığı için evde bulunan standart ayarlı adaptörle kullandım 1 hafta kadar hiç bir sorun olmadı.o adaptörleri biliyorsunuzdur volt ayarı vs yapılabiliyor.neyse.1 hafta sonra yani bugün pedali aktif ettiğimde ses gelmiyor. devre dışı bıraktığımda normal gitar sesini alıyorum.yani kablolarda vs sorun yok herşeye baktım. sizce pedala ne oldu? bir daha kullanılmayacak şekilde bozulmuşmudur ? tamiri mümkün müdür? . gerçekten büyük yıkıntı içindeyim. yardım ederseniz çok memnun olurum. :(
 
İlk anda bir şey olmadıysa bir şey olmamıştır.(büyük bir ihtimal). Pedalın bypass özelliği var zaten . Eğer çevrende osilaskop ve sinyal jenaratörü varsa bir denemeni tavsiye ediyorum. Giriş ve çıkışına bir bakmalısın .
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Cevap için teşekkürler, fakat yakınımda yok. Bir elektrikçiye götürüp baktırmalı mıyım ? Arızayı halledebilir mi sizce ?
 
herhangi bir sorunu var olarak gözükmüyor . Amper seviyesinden dolayı aktif olmamış olabilir. Pedalın istediği gerilim ve amper seviyesi ayarlanırsa tekrardan çalışabilir. Adaptörünüz regüleli mi ?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
sorun halloldu. başka bir adaptörle denedim çalıştı :) sanırım adaptör ölmüş fakat led ışığı yanıyor vallahi hiç bişey anlamadım.yardımlarınız için çok teşekkürler :)
 
Geri
Üst