Pod xt & xt live

dürüst konuşmak gerekirse benim görüşüm eğer gerçekten iyi ayar çekebilirsen zoom daha başarılı..kimse yanlış anlamasın sadece benim görüşüm :) ama istediğin gibi tonları yazamayıp çok pişman da olabilirsin, karar senin..istersen harmony centraldaki yorumları filan da oku, git ikisini de bir dene kendin karar ver..

saygılar;
 
arkadaşlar pod xt live ime sonunda kavuştum..
updateleri ,customtone.com ve giutarport kesinlikle muhteşem...
wah tonu tam açık iken çok tiz geldi bana aralığını ayarlayabiliyo muyuz?
bana online yardımcı olabilecek birini arıyorum
bu arada forumu tamamen okudum
okudum...
 
Bende çok kararsızım
Line 6 POD XT Live mı ZOOM G9 mu BOSS GT-8 mi Boss hariç deneme fırsatım olmadı sadece int. ten dinleyip yorumları okudum.Yazın amerikadan bu cihazlardan birini getirtebilme durumumda var valla bir akıl fikir verin kafayı sıyıracam yoksa.
 
o zaman forumun en çok sorulan sorusunu en çok cevaplanan şekliyle bir kez de ben cevaplayayım. pod xt ler amp simulation'da, boss ise efektlerde başarılı. yani iyi bir amfin var ve efekt peşindeysen, boss. yok eğer amfin yoksa ve öyle çok efektçi adam değilim ana yemek drive'dır tuzsuz da yenir diyosan, ahanda pod xt. gerçi pod'un efektleri de kafi de, boss'ta çok daha fazla seçenek var ve simulasyonlar daha başarılı. zoom hakkında bişey diyemeyeceğim, ama amp simulation'da başarılı olma ihtimali yüksektir gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var?
 
beyler ben pod xt live ı alalı 2-3 ay oldu ama bir gün stüdyoya götürdükten sonra eve gelince clean sesleri cızırtılı vermeye başladı hemde baya cızırtılı, kontrol ettim belki gitardan veya jaklardandır die ama pod xt live olmadan gayet kaliteliydi ses, pod a takınca clean sesler cızırtılı geliodu... bu sorunu nası giderebilirim yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim....
 
Zoomun amfi simulatörleri bence giderek güzelleşiyor keza efektlerde öyle.Ben Line 6 ten memnun kalacağımı düşünüyordum şahsen sağlam ve keskin hatlı distortionlar istiyorum ama birkaç kişi Jackson kullanmama rağmen tonların çok sert olmayacağını söyledi bu konuda diyecek birşeyin varmı stevierayvaughan?
 
Kullanılan jackson'ın modelinin de önemi var.Daha doğrusu kullanılan manyetiğin.Emg(81-85) gibi güçlü bi manyetik varsa güzel güzel cayırdar.$400'lık aletlerle de sert,güçlü,doygun,stabil ton biyere kadar.Sonrasi kafa ampli paklar.

Iki üstteki msja itafen,
Aletin arkasında many. çıkışı için pan/norm ayarı var.Belki orayı kurcalamışsındır.Yoksa durup dururken bozulacak bi alet değil. :)
 
pan/norm ikisinede getirdim norm da daa çok cızırdıo , bende ibanez rg2570 var, dimarzio manyetikler olduğu için hep pad de tutuodum hiç cızırdamıodu, stüdyo ya götürürken bi ara prosesörün çantasını dik koymuştum devrilmişti acaba o yüzden olmuş olabilirmi ? bide teknik bi sorunsa nerde tamir ettirebilirim aleti amerikadan getirtmiştim amerikaya falan geri yollamam gerekmez dimi :D
 
Arkadaslar bugun itibarı ile bende bir pod xt live sahibiyim bundan sonra sık sık yardımlarınızı istiycem sıkılmazsınız umarım!
Neyse ilk olarak bende cort evl k6 gitar var emg 81-85 set var ustunde aktif gitar input ta neyi secmeliyim? norm mu? pad mi? ve bunu yaptıktan sonra pod u bilgisayara bagladıgımda ilk yapmam gerekenler neler? Upgrade ler mi?
 
Pad seçili olsun.

İlk olarak Line 6 monkey progarmını kur. O hem en son firmware güncellemelerini hem driverları. Hemde line 6 edit programını falan kurmana yardımcı olur.
Karışık bir konu değil zaten ekanda çıkan talimatları takip etmen yeterli
 
metal pack ben sahip deilim ama siteden okudugum kadarıyla metal tonları icin klasiklesmis mesa boogi triple rectifier, peavey 5150 gibi amfilerin modellerini pod a ekleyen bi paket sitede daha detaylı bilgi mevcut.

Bu arada pod xt live cok guzel alet daha cok deneyemesemde ama cok buyukmus bu kadar beklemiodum tasıması sorun! Arkadaslar pod icin bi kılıf canta veya herneyse nerden bulabilirim ?
 
Geri
Üst