Mesa Boogie Triple Rectifier Hakkında

Mesa Boogie Triple Rectifier in fiyatı nedir acaba. bileniniz var mı ya da kullananız. İzmir de bulabileceğim yer biliyor musunuz arkadaşlar. teşekkür ederim. Şİmdiden. Biraz açıklama yaparsanız sevinirim amp. hakkında.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Arkadaşlar bi da pedal olarak yardımınızı istiyeceğim. DOD Metal distortion, ProCo Ratt Distortion nasıl pedallardır. İstediğim temiz bi tona ulaşmak ve her müzik türüne gitmezi yeri geldiğinde korn yeri geldiğinde dream thetaer, metallica....
 
Triple rectifier oldukça pahalı bir amfi, bildiğim kadarıyla sadece head modeli var, yani ayrıca 4x12 kabinet de almak gerekir. Toplamda kabaca bir hesapla en az 3000 dolar civarına mal olur, ama fiyatlar çok değişken dolayısıyla araştırman gerekir, Türkiye'de bulabilirmisin o da ayrı mesele... Hadi buldun diyelim kaç kilo tutar kabinetle beraber hiç fikrin var mı? :D

Bu amfi modern high gain diye tabir edilen amfilerin en iyilerindendir ve de bunu alırsan zaten başka bir distortion pedalı kullanmana dahi gerek kalmaz...
 
bu aletin (triple rectifier)bias pot olayları felende zor diyorlar.yani anca istanbulda yapılır yapılsada.izmirde varmı acaba ugrasan bunlarla.pahalı alet ya..peki mesa boogie nin nomad45 veya 55 modeli turkiyede varmı arkadaslar?fiyat nedir?ayrıca anfinin tonlarını duymus yada denemis arkadasların fikirlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
 
Çağrıyla birlikte ben de merakla bekliyorum yorumlarınızı. Bir amfi manyaklığı oluştu artık bende de. Araştırmadığım combo, stack hiç birşey kalmadı diyebilirim. Mesa gibi bir alet lazım bana aslında ama hem fiyat hem de TC de bulunmaması elimizi kolumuzu bağlıyor işte.
 
Scot demiş ki:
Triple rectifier oldukça pahalı bir amfi, bildiğim kadarıyla sadece head modeli var, yani ayrıca 4x12 kabinet de almak gerekir. Toplamda kabaca bir hesapla en az 3000 dolar civarına mal olur, ama fiyatlar çok değişken dolayısıyla araştırman gerekir,

3000$'a Mesa Rectifier alacağıma (cazır cuuzur fuzz gibi maşşşalah) 3500$'a Bogner Ecstacsy alırım yada nebiliyim 2000$'civarına Marshall 1987X plexy falan alırım imkanım olsa...Plexy'i bilmeyen hiçbirini almasın daha iyi zaten...:D(Zevklerde değişir oda çok ayrı bi konu tabi)
 
evet yucel farklı fiyatlarda farkı secenekler mevcut.1000 dolara ne mesa alınır ne bogner.bu fiyat aralıgında alınsa alınsa ya laney yada marshall alınır.marshall jcm900 4502 yada baska bir model combosuna rastalayanınız oldumu su sıralar?900 lerin lead kanalı guzel diye duydum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
cağri ben o 900 ün sesini duydum çok güzeldi. Gerçekten temiz tonları var. Arkadaş onu almadı 750$ a peavey bandit 112 aldı eski model. O da güzel be aslında. Arkadaşlar siz ne dersiniz. Bandit mi 900 mü..
 
ebay acık artırma sitesi bildigim kadarıyla.ordan anfi alsan bile gumruk ve kargo masrafları basa bela.zuhale getirtsek senle silenoz?birazda pazarlık yaparız..bi model belirleyelim seninle daha once deneyen arkadasların ısıgında gidelim ali simsekere bole bole biz amfi istiyoz jcm900 ahada modeli su.ben maksimum 1000$ verebilirim oda 400milyon pesin gerisi taksit ile.sana uyarsa bi telefon edip konusalım yada nebilim sen istanbula gidiyosan yakın bi zamanda bi teklif edersin.ben 12 kasımda gidicem amfi almadanda donmem herhalde.ben boludayım
 
cağrı bana da uyar söylediğin ama Prelektronun dediği gibi JCM artık üretilmiyor. Ama eğer istersen JCM serisi ve TSL serisi güzel combolar var..
Bir göz atarsın geldiğin zaman. Bu arada istanbula gelmeden özel mesaj at bana telefonlaşalım beraber bakarız birşeyler
 
silenoz sanırım zuhalde jcm600 2*12 combo var.fiyatını erkan yazaltın bana 625sterlin dedi.yani yaklasık 1.700.000.000 pazarlıkla indirebilirsem alırım.bakalım....bu fiyata baska bi amp bulamam heralde.peavey5150 getirtebilsek fena olmazdı ama music123 te 1200$kimbilir buraya nekadara mal olur.bakalım...
 
ya bu marshal artık amfi uretmiyo herhalde.dsl401 comboya kafayı takmıstım bi aralar. herkeste olumlu elestirilerde bulunmustu amfi icin.onunda uretimi durmus.sansa bak.
 
O kadar masrafa girmeyip bandit 112 alsanız 750$ a. Ya bu arada ben şimdi jcm 900 alamam mı? ikinci eli yokmudur temiz falan. Üretimden kalktı diyosunuz..
 
Geri
Üst