Black Tooth (Tarz?)Şehir?

müzik hakkında bir yorum yaptım mı? hayır. görünüşünüz? bence hala komik. kişisel birşey değil bir yorum belirttim sadece. dinleyip dinlememek sizin elinizde. başarılar.
 
SINIF 64 ve diger gruplarla iletisimdeyiz... Yolcuda konser ayarlayacagiz bu ay icerisinde... buyuk olasilik 20sinden sonra olucak.
~Afisler ve TurkRock.com ile sizlere erkenden belirtecegiz... bekleriz
iyi eylenceler dilerim! :twisted:
 
Kardeşim duydum yolcu olayını utkuyla konuştum altısında dedi ama sıktı mı acaba?? kesin geleceğim yeter artık utku da sen de ağzınızın suyu aka aka anlatıyorsunuz bi dinliyeyim artık sizi :) ha bu arada utku salı günü sattım seni biraz kusura bakma eve dönmem gerekti de :D
 
Hehehe saol HellHound. Yakınlarda bi konser olucak galiba, ayrıntıları OnoeSiffredi biliodur mutlaka. Şu anki playlistte Ghosts along the missisippi yok galiba ama ilerde ne olur bilemem :) Tek gitarız, ondan dolayı zor biraz.

:metalhead BLACK TOOTH :metalhead
 
...simdi para durumunu ayarlamaktayiz
bu sadece kayit icin degil, konser yerleri ayarlaniyor, bir kac kardes grupla konusuyorum, iletisimdeyiz.
bazi engeller var, bas gitaristimiz asker :? Konser ayarladigimiz zaman sizlere bu Forumlardan, Afislerden telefonlar ile bildirecegiz
guzel bir hafta dilerm 8)
 
Hellhound demiş ki:
Aha Ghosts Along The Mississippi :D Bi de There's Something On My Side varsa çalıcağınız parçalar arasında çok merak ettim sizi şimdi.Yok yok çalmasanız da onu yine de merak ettim.Bi konser olsun da dinleyelim bari ;)

8O ya yok ben bu hellhound'dan korkuyorum, valla ikiz cikcaz... adam Down'da dinliyor ... yok korkuyorum ben konusmicam...

sana bir reinventing the steel'dan HEEEEEEEELLLLLLLLL- BOUND.... :twisted:
 
Arkadaslar Kayit için haber verin mutlaka.... Madem iddialisiniz kayitinizda iddiali olsun.... TUNA bey... kesinlesirse projeniz MUTLAKA haber verin....
 
On0e_SiFFreDDi demiş ki:
SINIF 64 ve diger gruplarla iletisimdeyiz... Yolcuda konser ayarlayacagiz bu ay icerisinde... buyuk olasilik 20sinden sonra olucak.
~Afisler ve TurkRock.com ile sizlere erkenden belirtecegiz... bekleriz
iyi eylenceler dilerim! :twisted:

Buraya Bizimdemi Ismimiz Karışmış yoksa ben mi Salladım :) Beni Bi Haberdar edersen Sevinirim...haberin her Türlüsü Kabuldur...Forum , p.m , Msn ;)
 
Grup ROuLette sevgilerini saygılarını sunar inşallah sadece yunus diil.. tüm grup orada oluruz..Zaten Sevgili onura ve Tuna abiye bi yardım sözüm vardı her zaman (ne demek!! ;) ) orada olacazzzzz :twisted: :twisted: :twisted:


sevgiler...
 
Eveeet sonunda konser haberini verebilicez :p 26 ŞUBAT'TA BİZİZ'de olucaz. sını 64 de orada olucak.. diğer 2 grup netleşicek yakın zamanda.. :zipla
 
Oh be sonunda veriyoruz ilk konserimizi. Umarım bi aksilik çıkmaz diyodum tam, ama çıktı.. Sınıf 64 çıkamıyomuş galiba bizle. Neyse hadi bakalım hayırlısı, yine de güzel olcakmış gibi görünüyo! :twisted:
 
Tam kesinlesmeden lutfen forumlara yazmayin
26subat da olabilir, 5 martta olabilir... Gruplar belli degil daha
Tek kesin olan sey sudur : BlackTooth / Djinn Stylo Biziz Bar'da de konsere cikmak icin hazir..
eklenecek gruplarla organizasyon sahibi olan arkadasimiz iletisimde..
~ tam hersey net oldugu dakika herkeze yayacagiz..
 
Bakın Arkadaşlar Artık SANIRIM Müdahale etmenin zamanı Geldi.

Grubun geçmşi 3-4 ay.( Tabiki bu kadro ile ve herşey sil baştan olarak.)

Bu demek ki herşeyin çok başındayız.Tabiki kısa zamanda şahsım adına iyi bir ilerleme kaydedildi ama bu asla bu grubun süper ,mükemmel ya da başka bir halt olduğunu göstermemekle beraber sadece biz grup elemanlarının yorumlarından başka bir şey değil.Ve asla tarafsız olması beklenemez.

Lütfen bir konser vermek için bu kadar acele etmeyin ve sürekli olarak buradan kesinleşmemiş konser tarihleri vermeyin.
Butür konular grup elemanları ile konuşularak ortak şekilde verilmesi gereken önemli karalar olduğu gibi sağdan soldan emin olmadan almış olduğunuz konser tekliflerini tek başınıza yorumlamayın.
 
Geri
Üst