Dave Mustaine Yeni Megadeth Albümüyle Ilgili Detayları Açıkladı

estranged

admin
Dave Mustaine, Kasım ayında çıkacak olan albümleri "13" ile ilgili bazı detayları açıkladı. Albüm Mustaine'in California San Marcos'daki garaj stüdyosunda kaydediliyor. Albümün prodüktörü ise Johnny K (Sevendust, Disturbed, Staind). Albüm kapağını ise daha önce United Abominations, Endgame ve Warchest albümlerinde de birlikte çalıştıkları John Lorenzi yapacak.

Albümün ismiyle ilgilili olarak Dave, 13 sayısının uğurlu geleceğini söyledi. "13 yaşında gitar çalmaya başladım ve bu bizim 13. albümümüz. Üstelik ben ayın 13'ünde doğdum" diyen Dave, albüme 13 ismini vermeyi kararlaştırdıklarından beri her yerde 13 sayısını farketmeye başladığını söyledi.
 

Dosyalar

  • slider.jpg
    slider.jpg
    44.3 KB · Gösterim: 15,756
Endgame'in de üstünde bir albüm olur umarım. Endgame'i çok beğenmiştim, son yılların en iyi thrash albümlerinden bence. Bu da son yılların en iyisi olur inşsabbath!
 
Benim de beklentilerim çok büyük, hele ki end game den sonra. Chris amca da biraz sakin olursa ne kadar güzel olacak, ama böyle de fena değil :) Bekleyelim single çıksın konuşalım üzerine o zaman .)
 
bakalım nasıl olcak her albümlerinde şarkı kalitesini düşürmeyen nadir gruplardan biri umarım yine çok güzel bir albüm yaparlar
 
Geri
Üst