DementiA

Yorum ve destekleriniz için teşekkürler. Dementia 9 yıllık bi grup ama 3 senedir ortalıkta yoktu... bu bizim için bi geri dönüştü. Her nekadar bu konserde hata yapmış da olsa tüm elemanlarımız bizi daha ileriye götürebilecek kapasiteye sahip. Şöyle bir düşünüyorum da...iyi ki Berqay gibi Deniz gibi grup elemanlarım ve dostlarım war. We henüz gruba katılalı 3-5 hafta olmuş Tangun we Nazmi Can kendilerinden bekleneni başarabilirse(ki hiç kuşkum yok) o zaman durmak bilmeyiz...

Sizlerle kafa sallamak çok güzel... BANG YOUR HEAD
 
Konserden birkaç resim;
------ Deniz ------------------ Tangun (thrashgun :mrgreen: )------ Ali ------------- Ben -----------
22.jpg


20.jpg
 
Sevindim tekrar toplanmış olmanıza beyler, seneler önce dinlerdim bi iki şarkınız vardı arkadaştan çöktüğüm MP3 CDsinde :D Bol şans ve iyi çalışmalar! Yeni demoyu bekliyorum!
 
evet ben berkay ama ben seni hatırlamıyorum? Hatta mt'ye geldiğini tahmin de etmiyorum :D

Deniz bir keresinde bana bir şeyler tavsiye etmişti saçlar için ama dinlemedim onu :)

Pandacan bu arada yaz tatilinde kayıt olayına gircez umarım eylül'de falan çıkartırız demoyu :)
 
hey ama saclarıma nazar deyecek ya :D valla saclar slash yada marty gibi olsun ama sonumuz onlar gibi olmasın THRASH TILL DEATH 8) yok oyle satmak gitmek... :twisted: DEMENTIA :twisted:
 
Benim de nacizane bir yorumum olacak. Dementia yı yıllar önce izlemiştim. Yıllar sonra çıktığı ODTU konserinde sahne performansı açısından biraz tutuk buldum ama bu biraz da seyircinin tutukluğundan olabilir. Müzikal açıdan dikkatimi çekenler: Ali nin gitarı pek duyulmadı, davulcu zaman zaman hata yaptı, vokalist ise pek yeterli değildi sanki. Tabi dementia nın bu kadar yıldan sonra toparlanması bir anda olacak diye bir şey yok. İlk konser için genel anlamda iyiydi diyebilirim. Basçı arkadaşla (ismini bilmiyorum kusura bakmasın) Berkay'ın sahnede çok uyumlu olduğunu düşünüyorum Ali sanki biraz kopuktu onlardan.
Benim nacizane fikrim budur. Dementia yı çok severim yıllardan beri daha iyi performanslara imza atacağından eminim. Sanırım bir de demo işine girişiliyormuş, başarılar.

Abrek Canbolat
from PHRONESIS
 
Geri
Üst