Kazım Koyuncu

böyle sağlam sanatçılara ihtiyacımız var. allahtan yakalandığı kanserin tedavisinin başarıya ulaşma şansı yüksek. inşallah sapasağlam olacak en kısa zamanda..
 
müzisyen arkadaşlarının dün akşam ki konserde kazım koyuncuya destek olmak için seçlarını kestirmeleri oldukça hoş bir davranıştı.
 
ya ona sıra gelinceye kadar dünyada ne kadar gereksiz insan var ama yok illa bi adaletsizlik olucak yoksa hayat hayat olmazdı zaten b.ktan bi hastalık .. yazık ülkemizin yetiştirdiği nadir insanlardan umarım bi an önce sağlığına kavuşur
 
kazım koyuncu karadeniz rockın en baba ismi olarak tanıttı kendini bana aynı etkiyle de üzdü
ama eğer kazım abimiz karadenizin hırçınlığıyla savaşırsa ve bizde aynı hırçınlıkla desteklersek onu hiçbir hastalık karşı koyamaz bu güce
 
Bundan 2 hafta önce TRT2'de sanırım saat 2 civarlarında şans eseri bir konserine tanık oldum(canlı değildi).Aşırı hoşuma gitti diyemem fakat bende konseri sonuna kadar izleyecek ilgi uyandırdıgını söyleyebilirim.Değişik geldi,ama sona doğru alıştım.
 
hımm sanırım yedikule zindanlarındaki konserin tekrarıydı...
bu arada kazım koyuncuyu televıyon ısleyısıne hatırlatmak ıcın sunu soleyebılırım bı zamanlar gülbeyaz die sevval sam nejat işlerin oynadıgı bi dizi vardı onun musıklerini yapan kişidir kazım koyuncu...
 
Daeron demiş ki:
Bundan 2 hafta önce TRT2'de sanırım saat 2 civarlarında şans eseri bir konserine tanık oldum(canlı değildi).Aşırı hoşuma gitti diyemem fakat bende konseri sonuna kadar izleyecek ilgi uyandırdıgını söyleyebilirim.Değişik geldi,ama sona doğru alıştım.

evet ben de rastladım trt'de izledim, zevkle...
 
Kazım Koyuncu, 28 Ocak Cuma akşamı Yeni Melek Gösteri Merkezi'ndeki dinleyicileriyle ya da kendi tanımıyla arkadaşlarıyla ikinci buluşmasına vücudunda yeni fark ettiği tümörlerle yani kanser hastalığıyla hazırlanıyor. Yine horonlar tepilecek, hüzünlü şarkılar söylenecek ama kesinlikle sigara içilmeyecek. Koyuncu, ''Kanser ve konser arada sadece bir harf farkı var. Hiçbir şey umurumda değil. Ben Yeni Melek'te konserimi yapacağım. Arkadaşlarım üzülmesin, her zamanki şımarık, kendini vermiş halimle çıkıp şarkılarımı söyleyeceğim'' diyor. .


bu beni çok etkilemisti..acil sifalar..
 
Sevgili Kazım'a bu başına gelen rahatsızlıktan dolayı acil şifalar diliyorum..Eğer hayat bir alışverişse, en güzel ve en yüksek enerjili duygularımı , tüm sevenleri gibi , kendisine gönderiyorum ve inanıyorumki bu onu ayağa kaldırır. Haydi sevgili Kazım .Bu dünyanın senin gibi önden koşan ve güzel örnekler olan insanlara her zaman ihtiyacı var.Bir an evvel yine o müthiş ve güzel enerjinle yeniden aramıza dön.
 
Geri
Üst