Friends

Çok tatlılar bence insanın canı sıkkınsa oyalandırıyor bu dizi ama en eski bölümleri daha bi güzeldi eger izlemeyen varsa Dvd alıp izlesin en basından ben seriyi tamamlamaya calışıyorum :D
 
Bence mükemmel bir dizi..Komedi tadını hakkıyla veren sınırlı yabancı yapıtlardan..İzlemeye devam ediyorum,vazgeçmicem de :D ..
 
comedymax'ta yine tekrarları veriliyo ben yine izlemeden duramıyorum. bence joey accaip komik: "how u doin'" :LOL: :LOL:
 
Bu aralar bulduğum boş vaktin de gazıyla daha önceden yarım yamalak izlediğim Friends'e en baştan başladım. Daha ilk sezonun ortasından bu kadar mı sarar bir dizi. Zaten seviyordum, iyice hastası oldum. Phoebe, aşıkım sana :)
Seinfeld ile zirvede yalnızlar kesinlikle.
 
Chandler saç farkıyla geçer diycem ama George da kendine göre avantajlara sahip :D Bu bitince de bu gazla Seinfeld'e başlıyorum gene en baştan :D Cantstandya'nın arşivine dadanırız artık.
 
Costanza ve Phoebe'nin buluşması kadar Ross ve Rachel'ın Vegas'ta sarhoş oldukları bölüm de efsane benim için. Birinci dakikadan itibaren Ross özellikle yardırıyor :D

 
Dün akşam Matt Leblanc yeni dizisi Episodes ile Golden Globe komedi dalında en iyi oyuncu ödülü kazandı. Friends'ten sonra Joey adlı dizisi tutmamıştı, bu seferki bence başarılı. Mini dizi aslında, 7 bölümlük ilk sezonu bitti. Başrolde iki usta İngiliz oyuncu olunca o aksanlar falan da diziyi çok keyifli hale getiriyor. Çok sağlam bir geri dönüş oldu Leblanc için.
http://www.imdb.com/title/tt1582350/

Bir de Matthew Perry'nin dizisi var yeni. Mr. Sunshine onun da adı, komedi dizisi gene. İlk iki bölümünü izledim, Perry hatrına izlenir gayet, eğlenceli. Olgunlaşmış bir Chandler gibi oynuyor zaten.
http://www.imdb.com/title/tt1583638/
 
Hee benim en meşhur olayımdır, biri bana bir şey önerir, not ederim. İzledikten sonra kim önerdiydi diye unutup aynı kişiye ben öneririm bu sefer. Unutuyoruz, yaşlandık :D
 
Geri
Üst